Cât încasează Andreea Marin şi Lidia Buble pentru participarea la un eveniment? Sumele sunt colosale

+5 click pentru
galerie

Cât încasează Andreea Marin şi Lidia Buble pentru participarea la un eveniment? Sumele sunt colosale © Instagram

Cu toate că în ceea ce priveşte concertele, Lidia Buble nu încasează sume aşa mari, atunci când vine vorba despre evenimente, artista este căutată tot mai des, primind sume colosale.

Lidia Buble este fără doar şi poate o voce inedită la noi în ţară, dând dovadă de un talent aparte. Artista duce o viaţă ca-n filme şi se bucură de fiecare moment. Totul merge bine, însă atunci când vine vorba de bani, frumoasa Lidia nu încasează sume aşa mari de pe urma concertelor ei.

Însă asta nu este o problemă pentru blondină, ştiind foarte bine cum să se echilibreze. Fiind conştientă de faptul că este o apariţie inedită de fiecare dată, Lidia are nişte criterii stricte atunci când vine vorba despre prezenţa la unele evenimente la care este cerută.

Artista cere pe puţin suma de 3.000 de euro, doar pentru a fi prezentă şi a face câteva poze. Totodată, atunci când vine vorba de actul artistic în cadrul unui eveniment monden, Lidia ajunge mereu la ora fixă, fără a sta la poze înainte sau după concert. De asemenea, suma pe care o cere blondina pentru show-ul pe care îl face în cadrul concertelor este de minim 1.500 de euro

Andreea Marin, gazdă pentru 3.000 de euro 

Andreea Marin este o prezenţă plăcută în cadrul evenimentelor la care merge. Vedeta are un pachet complet, atunci când vine vorba despre prestaţia ei, în care intră discuţiile cu presa, pozele la panou, dar şi promovarea produselor din cadrul evenimentelor respective. Suma pe care bruneta o cere pentru întreaga participare este de 3.000 de euro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro