Cătălin Bordea, certat de bunică, după ce și-a făcut primul tatuaj: "A început să țipe după mine că sunt pușcăriaș"

Cătălin Bordea, certat de bunică, după ce și-a făcut primul tatuaj: "A început să țipe după mine că sunt pușcăriaș" © Instagram

Cătălin Bordea este un împătimit al tatuajelor și are în plan să se acopere din cap până în picioare. Chiar dacă pasiunea îi aduce multă împlinire, unele rude nu prea sunt de acord cu alegerile sale, iar tatuajele de pe piele sunt motiv de gâlceavă în familie. 

Mărturisește că primul tatuaj și l-a făcut chiar în seara în care a împlinit 18 ani, un desen pe care îl cam regretă. "Și mi-am făcut un tatuaj oribil, incredibil de urât... îl mai am și acum! Mamă, e ceva îngrozitor, incredibil de nasol.", a declarat Cătălin Bordea, la Antena Stars.

Și asta nu este tot! Cătălin Bordea, rebel și nonconformist cum îl știm, a vrut să se laude cu primul său tatuaj și a mers imediat în club. Dar când s-a întors acasă a fost luat la rost chiar de bunica sa, care l-a certat pentru alegerea făcută. 

Vrea să se umple de tatuaje

"Mama nu a înțeles ce e, nu a dat importanță, iar bunică-mea a început să țipe după mine că sunt pușcăriaș, puscăriașul, puscăriașul și culmea, când mi-am făcut tatuaj cu portretul ei a zis, sunt frumoase, sunt frumoase.", a mai spus Cătălin Bordea

Nu se oprește aici și are în plan să se tatueze pe tot corpul, tatuajele fiind cea mai mare pasiune a sa: "Vreau să mă tatuez din cap pana în picioare. Aici va fi copacul vieții și încă unul aici, o chestie foarte faină.", a povestit Cătălin Bordea, la Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro