Cătălin Botezatu începe 2020 cu o nouă operație, după ce a învins cancerul: „E destul de dificilă”

+3 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu începe 2020 cu o nouă operație, după ce a învins cancerul © Instagram

Anul 2019 a fost unul foarte dificil pentru Cătălin Botezatu. Celebrul creator de modă a fost supus mai multor operații dificile, care chiar i-au pus viața în pericol. S-a chinuit, a luptat, dar a și învins. Designerul se poate mândri cu faptul că a ieșit învingător din dificila bătălie cu cancerul. Acum, începe 2020 tot cu o intervenție: una foarte grea, rar praticată atât în România, cât și în lume.

Cătălin Botezatu a fost la un pas să moară, în 2019. Creatorul a fost operat pe colon, pentru a i se extirpa o tumoră canceroasă. A trecut prin dureri cumplite și o perioadă de recuperare la fel de draconică, dar acum pare să fie pe făgașul bun.

Designerul a explicat că nu a scăpat încă de vizitele la medic. În câteva zile, urmează încă două operații: una de rutină, dar și una care se anunță a fi foarte dificilă.

„Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România”, a declarat Cătălin Botezatu, la „Agenția VIP”.

Vorbind despre clipele grele prin care a trecut, Botezatu a adăugat: „M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro