Cătălin Botezatu, mesaj pentru Iulia Albu după "înţepăturile" de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: "Nu vreau să spun frustrări"

+3 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu, mesaj pentru Iulia Albu după "înţepăturile" de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: "Nu vreau să spun frustrări" © Instagram

Cătălin Botezatu vorbeşte, într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, despre scandalul cu Iulia Albu de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Cunoscutu designer a explicat ce s-a întâmplat acolo. 

Cătălin Botezatu spune că nu ştie ce a determinat-o pe Iulia Albu să spună atunci ce a spus, însă el o susţine în continuare şi o consideră o femeie frumoasă.

Iulia Albu îl înţeapă din nou pe Cătălin Botezatu, după discursul de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu 

"Eu l-am iertat... Răzvan era un copil mare. L-am iertat de multe ori. Mă gândesc tot timpul la el. Îmi pare rău, cu bune, cu rele, era un băiat bun. Mama lui Răzvan a venit în timpul slujbei la noi şi ne-a rugat ca unul dintre noi să ţină un speach, am văzut apoi că Iulia Albu s-a dus la mama lui Răzvan, i-a cerut permisiunea să vorbească ea, i-a dat voie, a spus ce considera că trebuie să spună, că Răzvan şi-ar fi dorit să fie aplaudat. Că ea a vrut să înţepe pe cineva, nu cred că a reuşit. După ce moare un om trebuie să rămână doar lucrurile frumoase.

Înţepăturile ei... eu o consider o fată extraordinar, au fost gratuite. Am înţeles că a spus că nu s-a mai întâlnit cu mine demult, dar a văzut nişte chiloţi prin hipermarket. Dacă-şi aduce aminte şi ea la începutul carierei, începutul vieţii ei, s-a îmbrăcat cu câteva rochii de la mine, când era cu Mihai, m-a onorat treaba asta pentru că era şi este o femeie frumoasă. Înţepăturile ei sunt gratuite. Eu înţeleg. Poate din cauza faptului că ea nu mai este colega noastră, are nişte... nici măcar nu vreau să spun frustrări, ea nu este o femeie frustrată, dar eu o înţeleg, am susţinut-o tot timpul. Nici de data asta nu va reuşi (n.r. scandal)", a spus Cătălin Botezatu. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro