Cătălin Botezatu, ultimele detalii despre starea lui de sănătate: "Am trecut pe lângă moarte"

Cătălin Botezatu, ultimele detalii despre starea lui de sănătate: "Am trecut pe lângă moarte" © Instagram

Cătălin Botezatu a trecut printr-o perioadă extrem de delicată. Celebrul designer a fost supus mai multor oeprații în ultima vreme, iar ultima dintre acestea a fost și cea după care s-a recuperat cel mai greu.

Cătălin Botezatu a fost supus unei operații chirurgicale într-un spital din Turcia, acolo unde i-a fost extripată o tumoră. Designerul spune că situația a fost destul de gravă și a fost chiar la un pas de moarte.

"Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Nu credeam că pot avea niște dureri atât de mari. Nu știu cum sunt alte operații, dar eu n-am avut niciodată așa dureri, medicii mi-au spus că trebuie să stau cuminte. După ce m-am trezit a fost o durere groaznică pentru că s-a dus anestezia. 

A ajuns pe masa de operație a unui spital din Turcia. În primăvară au fost primele semne, aveam o durere care se mișca de colo-colo. Nu i-am dat prea mare importanță, dar am făcut mai multe analize și am aflat că am nevoie de operație la apendic. De aici mi-au zis că mai am nevoie de o operație, nu mi-am închipuit că voi trece pe lângă moarte.", a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni tv.  

Cătălin Botezatu, de urgență la spital

Probleme de sănătate pentru Cătălin Botezatu. Îndrăgitul creator de modă a ajuns pe mâinile medicilor, atunci când a observat că nu se simte prea bine. Creatorul a vorbit despre acest lucru pe rețelele de socializare, unde și-a asigurat admiratorii că totul este bine și că își va relua în curând activitățile obișnuite.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro