Cătălin Meșter, fost concurent la "Insula Iubirii", îndrăgostit lulea de logodnică. A uitat complet de Nicoleta / FOTO

+3 click pentru
galerie

Cătălin Meșter, fost concurent la "Insula Iubirii", îndrăgostit lulea de logodnică. A uitat complet de Nicoleta / FOTO © Facebook

Fostul concurent de la "Insula Iubirii" Cătălin Meșter a dat uitării momentele când încerca să se împace cu Nicoleta, femeia cu care a încercat să își testeze relația în cadrul emisiunii.

Nu se mai gândește nici la Ispita Nico, alături de care a avut o relație timp de câteva luni, iar acum inima lui aparține doar logodnicei sale, femeie careia îi strigă iubirea ori de câte ori are ocazia. Cătălin Meşter este unul dintre foştii concurenţi de la "Insula Iubirii", care a avut parte de o poveste de dragoste controversată. Când a intrat în competiţie, clujeanul era 100% sigur că nimeni şi nimic nu-l va putea despărţii de iubirea vieţii lui de la acea vreme, Nicoleta Molnar.

Acum Cătălin Meșter este mai îndrăgostit decât niciodată și nu ratează nici o ocazie de a-i arăta Alinei, logodnicei sale, cât de mult o iubește. Recent, fostul concurent de la "Insula Iubirii" a scris un mesaj siropos pe Facebook, cu ocazia zilei de naștere a logodnicei, în care și-a declarat iubirea necontenită față de cea care i-a dat lumea peste cap.

"Te iubesc! Încep prin a-ți mulțumii că ai apărut în viață mea și ai transformat-o într-o poveste magică, îți mulțumesc că exiști și faci parte din povestea vieții mele, ești tot ce mi-am dorit vreodată și îmi doresc că toată viață să rămânem împreună, să întemeiem o familie, să avem 3 bebei așa cum ne-am dorit mereu și ne dorim în continuare, să fim fericiți și sănătoși!! Iubita mea de ziua ta îți doresc ceea ce îți doresc în fiecare zi SĂ FII SĂNĂTOASĂ, FERCITA,ÎMPLINITĂ ȘI ORICE ÎȚi PROPUI SĂ ȚI SE ÎNDEPLINEASCĂ!!Te iubesc cel mai mult pe lumea asta ești totul pentru mine !!Azi trebuie să fie doar despre ține, însă vreau să îți spun că nu doar azi e despre ține,ci în fiecare zi a vieții mele e doar despre ține,fiecare secundă din 24 de ore e cea mai importantă alături de ține!Te iubesc LA MULȚI ANI❤!", a scris Cătălin Meșter, pe rețeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro