Anamaria Prodan, „împărăteasă” peste o adevărată avere. Câte case are celebra impresară

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, „împărăteasă” peste o adevărată avere. Câte case are celebra impresară © Instagram

Faptul că Anamaria Prodan este o norocoasă din punct de vedere financiar este un lucru bine cunoscut de toată lumea. Impresara nu se sfiește niciodată să se afișeze cu cele mai scumpe haine și accesorii, câștigate în urma muncii acerbe depusă într-o industrie titanică. Dar, ca să îți faci o idee și mai bună a statutului financiar al vedetei, haideți să aruncăm o privire la numărul impresionant de case pe care le deține!

Anamaria Prodan nu a dus niciodată lipsă de nimic, grație mamei sale. Ionela Prodan și-a crescut fetele cu cea mai mare grijă și cu cea mai mare iubită.

După ce a început să își facă singură afacerile, averea Prodancei a crescut considerabil. Acum, la 46 de ani, se poate mândri cu faptul că ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, se mumără printre cei mai bogați 100 de oameni din România.

Câte case are Anamaria Prodan

Ajunge doar să te uiți la casele pe care cei doi soți le dețin împreună. Nu mai puțin de 11 de imobile de lux îi așteaptă peste hotare. După moartea Ionele Prodan, impresara și sora ei au împărțit și averea artistei, în care se regăseau patru case. Nu știm câte dintre ele au ajuns la Anamaria Prodan, dar cert este că măcar una este la locul ei.

Ce altceva mai are Anamaria Prodan în „seiful” ei? Sute de mii de euro în conturi, mașini de lux, accesorii care pe unii i-ar costa vreo 5 anii de salariu, terenuri, bijuterii, tablouri și multe altele!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro