Câte clase are Oana Zăvoranu? Vedeta a avut altă pasiune înainte de televiziune

+3 click pentru
galerie

Câte clase are Oana Zăvoranu? Vedeta a avut altă pasiune înainte de televiziune © Instagram

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai frumoase vedete autohtone. Este o apariţie, indiferent dacă este vorba despre un eveniment sau de mediul online. O vezi zilnic pe reţelele de socializare, însă te-ai întrebat vreodată câte clase are actriţa?

Frumoasa brunetă este o femeie foarte asumată. Oana Zăvoranu a demonstrat de mai multe ori de-a lungul vieţii cât este de puternică, trecând peste toate obstacolele şi spunând de fiecare dată lucrurilor pe nume. Actriţa şi-a expus fără nicio reţinere problemele, astfel fanii au putut să trăiască la intensitate maximă alături de ea, atât bucuriile, cât şi veştile rele. Însă înainte de apărea pe ecran, vedeta a avut altă pasiune.

Oana Zăvoranu a fost studentă la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii "Titu Maiorescu" din Capitală. Vedeta nu a continuat însă pe acest drum, deoarece la sfârşitul anului universitar şi-a dat seama că nu asta este meseria pe care vrea să o urmeze în viitor. Lansarea ei în televiziune a avut loc atunci când frumoasa actriţă a decis să participe la un casting pentru a ocupa postul de moderator de emisiuni tv. Oana a fost acceptată, iar acest lucru a luat-o complet prin surprindere, deoarece nu s-a aşteptat. Astfel, artista a ajuns să fie prezentatoare unei emisiuni de televiziune, iar după ceva timp s-a orientat spre actorie.

Care este dorinţa ascunsă a Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu menţine o legătură foarte strânsă cu admiratorii săi. Recent, aceştia au fost uimiţi de o mărturisire la care nu s-ar fi aşteptat.

"Nimic nu e mai frumos ca o piele bronzata 🌞🌝🌞 Acum nu prea conteaza pentru mine daca este facut la plaja prin tari exotice sau la solar....desi la solar il faci mai repede, iar eu cum vreau in orice sa vad rezultatele imediate, solarul ma prinde mai bine 🌸 Voi mergeti la solar si iubiti pielea bronzata, sau va place sa fiti albi ca branza ‘feta’ ? 😜 Deh, gusturile...Mie personal mi-ar fi placut sa fiu mulatra 🤗", a scris Oana Zăvoranu pe contul său Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro