De ce nu a făcut Oana Zăvoranu copii! Sexy bruneta tună şi fulgeră când aude că...

+3 click pentru
galerie

De ce nu a făcut Oana Zăvoranu copii! Sexy bruneta tună şi fulgeră când aude că... © arhivă

A trecut mult, mult timp de când Oana Zăvoranu a dezvăluit pentru prima dată de ce nu a făcut copii şi totuşi, întrebările privind acest subiect continuă să curgă. Până la urmă, de ce trebuie să facă Diva ce spune societatea? 

Societatea ne ghidează spre un traseu clar privind viaţa personală: relaţie, nuntă şi copii. Oana Zăvoranu însă, are altă părere şi s-a cam săturat să fie pusă la zid din cauza acestui motiv. La un moment dat, sexy bruneta a scris un mesaj acid pentru toţi internauţii care nu-şi vedeau de treabă şi care tot găseau ocazii să îi pună marea întrebare. 

Nu de puţine ori, Oana Zăvoranu a spus tare şi răspicat că nu este de acord cu gândirea "comunistă" care spune că după nuntă vin automat copiii. În plus, nu simte că este momentul. 

"Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok  Întrebare mega comunistă și impertinență ? Zilnic pusă!?", a răspuns Diva internauţilor, în urmă cu ceva timp.

Oana Zăvoranu vrea copil cu mamă surogat

Dacă în trecut Oana Zăvoranu avea o atitudine mai radicală privind acest subiect, lucrurile s-au schimbat la începutul anului 2019. Diva şi-a luat fanii prin surprindere şi a făcut o mărturisire bombă! Îşi doreşte un copil, dar când va fi momentul, va apela la serviciile unei mame surogat. 

Diva nu vrea ca trupul să i se schimbe radical în timpul sarcinii, aşa că serviciile unei mame surogat nu sună deloc rău pentru ea. Să nu înţelegem greşit! Asta nu înseamnă că brusc Divei îi plac copiii, ci doar îşi doreşte un băieţel de dragul soţului ei, Alex Ashraf.

"Nu îmi plac copiii, mă agită. Dar pentru că îmi iubesc soțul mai mult decât orice pe lumea asta, îmi doresc de dragul lui un băiețel la un moment dat, dar cu mamă surogat", a precizat Oana Zăvoranu pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro