Câte operații are Margherita de la Clejani. Bruneta a investit mii de euro în intervenții

+3 click pentru
galerie

Câte operații are Margherita de la Clejani. Bruneta a investit mii de euro în intervenții © Instagram

Nu este un secret că Margherita s-a schimbat mult de-a lungul anilor. Fata Clejanilor a recurs de multe ori la bisturiu pentru a se modela și pentru a arăta așa cum vrea, motiv pentru care o comparație între pozele de acum și cele din trecut parcă nici măcar nu arată aceeași persoană. Dar ce intervenții și-a făcut, mai exact, bruneta? Și câte?

Ei bine, Margherita a trecut prin mai multe intervenții estetice, ca să arate așa cum arată în prezent. Vorbim aici despre implantul la sâni, acid hialuronic și botox, la nivelul feței și al corpului, o operație estetică la nas și injecții în pomeți și buze.

Având în vedere că unele din aceste intervenții se fac de mai multe ori, ca să se mențină, putem spune că are nenumărate intervenții: clar mai mult de zece.

Fanii au criticat-o

Din păcate, alegerile Margheritei în materie de estetic nu au fost mereu bine primite de fani. Sunt mulți cei care consideră că a exagerat cu operațiile și că ar trebui să spună „stop” cât mai repede, pentru că altfel ar putea să ajungă într-o stare deloc plăcută!

„Bai, scuza-mă, dar te-ai distrus cu atâtea operații! Ai exagerat mult, nu-mi mai placi deloc, tu te vezi bine în oglindă ?! Să nu se spargă 😔😔😔”, a fost un comentariu, lăsat odinioară de un internaut.

Marga, în schimb, este foarte mulțumită de cum arată. Nu le dă mare atenție cârcotașilor, iar familia o susține la fiecare pas – și asta contează, nu?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro