FOTO / N-ai cum să o uiţi! Cum arăta Margherita de la Clejani înainte să devină bombă sexy

+4 click pentru
galerie

FOTO / N-ai cum să o uiţi! Cum arăta Margherita de la Clejani înainte să devină bombă sexy © Instagram

Margherita de la Clejani se află în topul celor mai sexy femei de la noi din ţară. Formele ei înnebunesc orice bărbat, iar frumuseţea este una de-a dreptul răpitoare. Cu toate că acum este o bombă, îţi mai aminteşti cum arăta artista în adolescenţă? 

Marga a fost dintotdeauna o fată frumoasă, care încet încet, s-a transformat într-o artistă sexy. Şi-a dorit mereu să-şi facă anumite intervenţii chirurgicale şi a reuşit. Pe lângă fapul că lunar îşi injectează buzele cu botox, în urmă cu câţiva ani, focoasa brunetă şi-a pus silicoane şi şi-a făcut rinoplastie.

Are cu ce se mândri, având o siluetă trasă prin inel, fiind invidiată de majoritatea domnişoarelor din zilele noastre. În trecut s-a luptat cu kilogramele în plus, însă acum, a ajuns la greutatea mult dorită, nemafiindu-i jenă să se etaleze cu formele ei peste tot.

Ei bine, dar vă mai amintiţi cum arăta fiica Vioricăi de la Clejani în adolescenţă? Era plinuţă, fără sâni, blondă şi avea într-o oarecare măsură inhibiţii, atunci când venea vorba de dezbrăcat în public.

A fost în scandal cu vecinii

De curând, bruneta s-a mutat singură, susţinând că este la vârsta la care trebuie să fie independentă din toate punctele de vedere. Problemă este că relaţia ei cu vecinii nu este una tocmai strălucită, deoarecere aceştia se plâng de zgomotele pe care Marga le produce atunci când vine târziu acasă. Chit că este o oră nepotrivită pentru muzică sau făcut curat, artista nu ţine cont de liniştea celor din jur. 

"Avem o vecină care se crede vedetă care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila, nu știu ce face exact dar suntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă", susţin vecinii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro