N-ai fi crezut! Ce notă a luat Margherita din Clejani la Bacalaureat

+3 click pentru
galerie

N-ai fi crezut! Ce notă a luat Margherita din Clejani la Bacalaureat © Instagram

Margherita din Clejani este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi. Fata Clejanilor este și o femeie foarte sexy, dorită de mulți bărbați.

Margherita din Clejani este îndrăgostită de muzică și cam pe asta s-a axat doar în viață. Fata Clejanilor nu a excelat deloc la capitolul învățătură și nu a promovat examenul de Bacalaureat, după absolvirea liceului.

Margherita din Clejani a susținut examenul maturității în urmă cu aproape opt ani, iar atunci vedeta, pe numele Margareta Myriam Manole a luat note dezastruoase. Margherita din Clejani a obținut 6,4 la română, 5,2 la istorie și 6,35 la geografie. Cântăreața a  promovat la toate materiile, însă media rezultată a fost mai mică de 6 și a fost declarată respinsă.

Margherita din Clejani a ajuns la o concluzie absolut incredibilă. Este bine cunoscut faptul că Margherita din Clejani este orientată către spiritualitate și crede foarte mult în Dumnezeu, însă a făcut o serie de afirmații absolut incredibilă în urmă cu ceva timp. "Simt că am o latură spirituală care trebuie dezvoltată într-un fel. Şi simt că am o chemare spre partea asta spirituală profundă. Într-o altă viaţă cred că am fost un şaman.", a spus Margherita din Clejani, în platoul emisiunii "Răi Da Buni".

În ceea ce privește viața amoroasă, Margherita din Clejani este foarte pretențioasă atunci când vine vorba despre un potențial iubit. "Tânăr, frumos, un băiat inteligent, un băiat dornic, cu vise măreţe, să aibă bani, stabilitate financiară. Este normal să am o astfel de pretenţie. Este datoria lui de bărbat", a mai spus Margherita din Clejani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro