Margherita de la Clejani şi-a înnebunit vecinii! "La 3 dimineaţa merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila"

+4 click pentru
galerie

Margherita de la Clejani şi-a înnebunit vecinii! "La 3 dimineaţa merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila" © Instagram

Margherita de la Clejani este o prezenţă inedită de fiecare dată, fiind o apariţie sexy şi provocatoare. Ei bine, nu acceaşi părere o au şi vecinii artistei, care sunt foarte deranjaţi de zgomotul pe care vedeta îl face! 

Fiind o fire independentă, Margherita de la Clejani a ales să se mute singură, luând viaţa în piept, aşa cum se cuvine. Cu toate acestea, frumoasa brunetă nu are o relaţie tocmai bună cu vecinii ei, care se plâng de zgomotul pe care vedeta îl face.

Având un program încărcat pe timpul zilei, Marga ajunge târziu în fiecare seară, deranjându-şi vecinii cu muzica dată la maxim pe care o pune. De asemenea, există mai multe reclamaţii aduse vedetei, vecinii contactând des poliţia din cauza gălăgiei.

"Atunci când vrei să te odihnești nu se  poate. Ba latră câinele, ba e gălăgie la 12 noaptea sau la 3 dimineața, avem copii care nu se odihnesc cum trebuie din această cauză, așa că am chemat Poliția", au declarat persoanele care locuiesc în blocul artistei pentru ciao.ro.

Şi la capitolul curăţenie vedeta stă cam prost, conform spuselor vecinilor, aceasta nu-şi aruncă niciodată gunoiul în locul în care trebuie."Avem o vecină care se crede vedetă care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila, nu știu ce face exact dar suntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă", a continuat o vecină. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro