Fulgy, mesaj acid pentru Codin Maticiuc: „De ce faci tu bani pe spatele meu?”

Fulgy, mesaj acid pentru Codin Maticiuc: „De ce faci tu bani pe spatele meu?” © Antena Stars

În urmă cu câteva luni, Codin Maticiuc „încingea” mediul online printr-o postare la adresa nimei alta decât Margherita din Clejani. Totul s-a propagat rapid, iar în „război” a intrat și Viorica de la Clejani, gata să își apere fiica. Dar nu a trecut nimic pe lângă Fulgy, fratele Margheritei. Invitat la TV, a lăsat de înțeles că nu a iertat cele întâmplate.

Fulgy, băiatul Clejanilor, a transmis un mesaj acid pentru Codin Maticiuc, care scrisese niște cuvinte în care, mai pe scurt așa, zicea că Margherita e cam urâtă din cauza operațiilor ei estetice.

„Incompetentul ăla de Maticiuc, nu scria de mine. A scris de soră-mea. De ce faci tu bani pe spatele meu? Omul ăla a scris ceva aiurea pe Facebook”, a spus Fulgy, la „Răi da Buni”.

Tot în emisiunea lui Morar, a vorbit și despre cel mai recent scandal în care este implicat, făcut public, chiar seara trecută, de Spynews.ro detaliile AICI). Spune că l-a scăpat de o mare belea: pușcăria în Thailanda.

„E o fată specială şi va rămâne în sufletul meu, fie că vrea sau nu. Pe mine m-a scăpat de puşcărie, fata asta. Am greşit în Thailanda, pentru că sunt budişti şi nu ai voie să ţipi. Puteam să am 13 ani de puşcărie. Domnişoara asta este o femeie în toată firea şi are 23 de ani, după ce a fost lângă mine la cel mai mare greu”, a mai spus Fulgy.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro