Viorica, ce spui de asta? E bomba momentului în showbiz! Fulgy, băiatul Clejanilor, a fost înşelat

Viorica, ce spui de asta? E bomba momentului în showbiz! Fulgy, băiatul Clejanilor, a fost înşelat © spynews.ro

Spynews.ro vă prezintă bomba momentului în lumea mondenă! Fulgy, băiatul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani, a fost înşelat de o tânără domniţă. Tânărul tună şi fulgeră! Fulgy anunţă o serie de dezvăluiri halucinante.

Întortocheate sunt căile iubirii şi dacă mai e implicată şi Poliţia, atunci... adio! Fulgy, fiul Clejanilor, este foc şi pară pe o domniţă cu care a încercat să-şi vadă viitorul! Începutul anului 2020 nu a venit deloc cu veşti bune pentru el. Ba din contră! 

Fulgy a declarat pentru Spynews.ro că are câteva lucruri de spus despre toată Poliţia Română şi nu numai. Pare-se că fiul Clejanilor este pregătit să facă o serie de dezvăluiri cum nimeni nu a mai văzut! 

Dar până atunci, Fulgy ne-a mărturisit în exclusivitate că "a stat cu om care l-a minţit", ceea ce, pentru fiul Clejanilor, este de neiertat. 

Fulgy a povestit că femeia în care a avut încredere, o blondină străină lumii mondene, l-a trădat pentru că a fugit! Tânărul nu s-a abţinut şi a făcut-o cu ou şi cu oţet! Băiatul Clejanilor susţine că această domnişoară este damă de companie şi, cât a stat cu el, a scos din buzunar doar pe hotel mai bine de 15.000 de euro! 

"Am fost cu o fată ceva timp, în care am avut încredere şi m-a trădat prin simplul fapt că a fugit. Nu că îi făceam ceva. Ea a fugit! E o fugită! Nu are nici mamă, nici tată. Sunt nişte amărâţi. De oameni, nu de bani! E c**** prin Monaco, Franţa şi absolut tot. E damă de companie, de lux. Cât a stat cu mine, am cheltuit 10 - 15.000 minim. Doar pe hotel", a mărturisit Fulgy pentru Spynews.ro.

Mai mult, Fulgy, foc şi pară, a scris pe reţelele de socializare că domniţa "lucrează cu Poliţia, toarnă oameni". Aşa că, şi-a sfătuit prietenii virtuali să aibă grijă cu "individa fugită".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro