Fiul Clejanilor şi-a schimbat numele! Cum apare acum Fulgy în buletin

+3 click pentru
galerie

Fiul Clejanilor şi-a schimbat numele! Cum apare acum Fulgy în buletin © Facebook

Fulgy este pus pe schimbări! Invitat la "Răi da' buni", fiul Clejanilor şi-a uimit fanii cu o veste bombă. Vedeta şi-a schimbat numele din buletin. Nu o să ghiceşti cum îl cheamă acum!

Fiul Clejanilor a devenit cunoscut în rândul oamenilor drept "Fulgy". Vedeta a anunţat în această seară, printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii "Răi da' buni" că şi-a schimbat numele. El este trecut acum în buletin Dan Manole.

Din păcate însă, Fulgy sau mai nou Dan Manole a avut parte de o întâmplare neplăcută chiar la începutul anului. Vedeta trece prin momente de dureroase de când din viaţa sa a dispărut una dintre cele mai dragi fiinţe.

Este vorba despre pisica lui de doar două luni, pe care vedeta a botezat-o Chanel. Fiul Clejanilor a pierdut animăluţul din cauza unui moment de neatenţie, atunci când a scos-o afară să o plimbe. 

"A dispărut de vreo patru cinci zile şi m-am bucurat de ea. E fată, o cheamă Chanel. M-am bucurat de ea doar două zile, pentru că din neatenţie se întâmplă greşeli. Şi le regret până la urmă. Şi pentru o pisică şi pentru un om, dar pentru altceva...", a spus fiul Clejanilor la "Răi da' buni".

Pisica înseamnă foarte mult pentru el, deoarece a cumpărat-o personal, de la Piteşti, pentru o fiinţă dragă. 

"Eu am fost şi am cumpărat-o personal de la Piteşti. E o pisică mişto, chiar e drăguţă. Asta a mea e mai deosebită, pentru că am luat-o eu cu suflet curat pur şi simplu să o salvez", a mai spus vedeta prin intervenţia telefonică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro