Câte operații estetice are, de fapt, Daniela Gyorfi? Vedeta a spus tot adevărul

+3 click pentru
galerie

Câte operații estetice are, de fapt, Daniela Gyorfi? Vedeta a spus tot adevărul © arhiva

La vârsta de 51 de ani, Daniela Gyorfi se afla pe lista celor mai sexy cântărețe de la noi. Judecată și criticată de foarte multe ori de către fani, vedeta a decis să spună tot adevărul și a recunoscut câte intervenții și-a făcut. 

Pentru vârsta de 51 de ani, Daniela Gyorfi arată foarte bine, însă atunci când ești în lumina reflectoarelor este normal să fi și judecat. Cântăreața de muzică de petrecere a decis că este momentul să spună tot adevărul referitor la intervențiile pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. „Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni. Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche”, a spus Daniela Gyorfi la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars.

Drama copilăriei Danielei Gyorfi

Daniela Gyorfi a trecut prin momente grele în copilărie. Atunci când avea numai 10 ani, mama ei a rămas paralizată, un eveniment dureros care i-a schimbat total viața. Fiind un simplu copil, trebuia să aibă grijă de școală, de ea, dar și de mama ei. Deși nu a fost ușor, artista a perseverat, iar asta a transformat-o în omul care este astăzi.

„De la 10 ani, când aveam eu 10 ani, mama mea a rămas paralizată. M-am dus singură la şcoală. Eu nu am avut o copilărie despre care pot să spun că vai, îmi amintesc cu multă plăcere că am mers nu ştiu unde. (...) Am avut grijă de mama mea. Am făcut o şcoală, nu a fost nici cea mai proastă, nici cea mai bună”, declara Daniela Gyorfi, pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro