Daniela Gyorfi, doar într-un prosop și fără machiaj. Cum arată, la 51 de ani

+3 click pentru
galerie

Daniela Gyorfi, doar într-un prosop și fără machiaj. Cum arată, la 51 de ani © Instagram

Are 51 de ani, însă se menține într-o mare formă. Daniela Gyorfi știe cum să se mențină tânără, mai ales în spriit. Artista își asumă toate retușurile pe care le-a făcut și nu crede că este nimic în neregulă cu faptul că își dorește să arate mereu cât mai bine.

Drept urmare, Daniela Gyorfi este atentă cu felul în care arată și face tot felul de tratamente – cu rost, am spune noi. Vedeta s-a pozat recent la un centru de înfrumusețare, încântându-și fanii cu o priveliște inedită. Nemachiată, îmbrăcată cu un simplu prosop, Daniela Gyorfi a demonstrat că se menține mai bine decât multe tinerele. Brațele și picioarele extrem de tonifiate sunt dovada vie că are un trup de zeiță.

Drama copilăriei Danielei Gyorfi

Daniela Gyorfi a trecut prin momente grele în copilărie. Atunci când avea numai 10 ani, mama ei a rămas paralizată, un eveniment dureros care i-a schimbat total viața. Fiind un simplu copil, trebuia să aibă grijă de școală, de ea, dar și de mama ei. Deși nu a fost ușor, artista a perseverat, iar asta a transformat-o în omul care este astăzi.

„De la 10 ani, când aveam eu 10 ani, mama mea a rămas paralizată. M-am dus singură la şcoală. Eu nu am avut o copilărie despre care pot să spun că vai, îmi amintesc cu multă plăcere că am mers nu ştiu unde. (...) Am avut grijă de mama mea. Am făcut o şcoală, nu a fost nici cea mai proastă, nici cea mai bună”, declara Daniela Gyorfi, pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest