Câți ani avea Daniela Crudu, când și-a început viața amoroasă. Fanilor nu le-a venit să creadă!

+3 click pentru
galerie

Câți ani avea Daniela Crudu, când și-a început viața amoroasă. Fanilor nu le-a venit să creadă! © Instagram.com

Daniela Crudu, una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbizul românesc este extrem de admirată, dar și dorită de foarte mulți bărbați. Și cu siguranță toată lumea se întreabă la ce vârstă și-a început Cruduța viața sexuală. Ei bine, la această întrebare a răspuns chiar ea!

Daniela Crudu a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor. Invitată în emisiunea „Xtra Night Show”, Cruduța a spus totul despre primul ei iubit, care era mai mare decât ea cu 10 ani, iar relația celor doi a durat 3 ani. Mai mult, fosta asistentă TV a povestit că și-a început viața sexuală la 16 ani. 

Daniela Crudu a avut o relație secretă cu Mario Iorgulescu

De curând s-a aflat că unul dintre bărbații cu care s-a iubit Daniela Crudu a fost chiar Mario Iorgulescu. Cei doi s-au iubit puțin timp, iar totul s-ar fi întâmplat în urmă cu 3 ani. Se pare că Mario Iorgulescu ar fi reușit să o cucerească pe Daniela Crudu, căci focoasa brunetă era extrem de îndrăgostită la momentul respectiv și cei doi chiar au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate acestea, s-a consumat rapid. 

Mario Iorgulescu a produs un accident devastator

Vă reamintim că în luna septembrie, Mario Iorgulescu a produs un accident șocant pe șoseaua Chitilei, în urma căruia a murit un tânăr. Fiul lui Gino Iorgulescu se află în continuare la clinica din Milano, acolo unde părinții lui au dat sume consistente de bani, pentru ca Mario să fie tratat în cele mai bune condiții. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest