Daniela Crudu, relaţie secretă cu Mario Iorgulescu. Totul a ieşit abia acum la iveală

+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu, relaţie secretă cu Mario Iorgulescu. Totul a ieşit abia acum la iveală © Instagram

Numele lui Mario Iorgulescu a stat pe primele pagini ale ziarelor în aceste zile, după ce fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a produs un accidentat devastator, în urmă cu o săptămână, pe şoseaua Chitilei din Capitală.

În noaptea de 7 spre 8 septembrie, aflat la volanul maşinii sale de lux, Mario Iorgulescu a intrat în plin într-o altă maşină care circula regulamentar. Şoferul de 24 de ani, tată a doi copii, nu a mai avut nicio şansă. Mario Iorgulescu a ajuns şi el în stare gravă la spitalul Elias.

În plus, situația s-a agravat în cazul fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Rinichii lui Mario Iorgulescu nu mai funcționează cum trebuie, iar medicii de la Spitalul Elias au decis că trebuie să fie conectat la aparate, pentru ca rinichii lui să poată fi ajutați în mod artificial,

Mario Iorgulescu, unul dintre cei mai cunoscuţi băieţi de oraş

Mario Iorgulescu este unul dintre cei mai cunoscuţi crai de Dorobanţi, el având relaţii cu tot felul de domnişoare mai mult sau mai puţin cunoscute. Ba chiar, la un moment dat, acesta a avut o relaţie cu nimeni alta decât Daniela Crudu. Povestea lor de iubire a fost una intensă, dar de scurtă durată, care a avut loc în urmă cu trei ani.

Potrivit presei de la vremea respectivă, Mario Iorgulescu a pus ochii pe focoasa brunetă şi nu a vrut în niciun chip ca aceasta să-i scape. Vrăjit de felul în care arată, Mario Iorgulescu a reuşit să o cucerească pe fosta asistentă tv. Ba chiar lucrurile ar fi decurs atât de bine încât Mario Iorgulescu ar fi prezentat-o pe Cruduţa şi tatălui său. În cele din urmă, relaţia lor nu a durat prea mult, asta pentru că cei doi au decis să-şi spună adio.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest