Câţi bani scoate din buzunar Mihaela Rădulescu pentru studiile fiului! Ayan va învăţa în America

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu şi Ayan © Instagram

Mihaela Rădulescu este o mamă responsabilă şi face totul ca fiul ei să aibă o eduaţie buna, chiar dacă asta înseamnă să scoată din buzunar sute de mii de dolari. Într-un singur an, va trebui să plătească zeci de mii de euro, pentru că Ayan vrea să studieze în America.  

Mihaela Rădulescu este o mamă foarte responsabilă, iar când vorbim despre educaţia fiului ei nimic nu este prea mult sau prea scump. Astfel, Mihaela a hotărât că fiul său, Ayan, va învăţa la o prestigioasă facultate din America. Cu toate că are doar 14 ani, băiatul Mihaelei Rădulescu, se gândeşte deja la viitorul său. Şi pentru că este conştient ce impact are asupra dezvoltării sale facultatea pe care o alege, vara aceasta a mers în SUA să se intereseze unde este mai bine, potrivit Antena Stars. 

Aflat în America, Ayan a trecut pragul unor universități de prestigiu. Fiul Mihaelei Rădulescu a împărtăşit experienţa căutării şi cu prietenii săi. Mai mult, acesta le-a cerut şi părerea. În dreptul unei fotografii făcute în faţa Universităţii Harvard, băiatul a scris: "În căutarea unei universități. Standford, Harvard, Yale". Ayan ține în mână un dosar și pare deja pregătit.

Educaţia lui Ayan o va costa mult pe Mihaela Rădulescu, căci numai un an de studiu acolo costă 50.000 de dolari, iar un an de master poate ajunge şi la 150.000 de dolari. Însă atunci când vine vorba despre viitorul fiului său, nimic nu contează pentru diva de Monaco. Vrea ca băiatul ei să aibă toate condiţiile şi să ajungă un om important. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro