Incredibil! Câţi fini au Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

+4 click pentru
galerie

Incredibil! Câţi fini au Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf © arhivă

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt cei mai cei naşi! Impresara şi soţul ei au botezat şi cununat în stânga şi în dreapta, peste tot prin ţară şi astfel, au ajuns la un număr impresionant de fini. 

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf pare că au devenit naşi de profesie! Cei doi nu au dat înapoi de la nicio invitaţie de acest gen când au simţit că au lucruri în comun cu cuplul respectiv şi s-au bucurat de fiecare dată. Dacă în 2016 Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ajunseseră la 45 de fini, doi ani mai târziu, se mândreau cu 76! 

Când s-a aflat că numărul perechilor de cupluri cununate şi a copiilor botezaţi a ajuns la 76, se zvonea că, de fapt, se vor opri din năşit abia la 100. Timpul trece, cei doi se revăd cu toţi finii, iar petrecerile continuă! 

Însă, odată cu trecerea timpului, n-au mai ţinut cont nici de numărul de fini. Anamaria Prodan a spus că toţi finii aleşi le sunt apropiaţi ei şi soţului. De asemenea, au făcut alegerile de fiecare dată cu sufletul şi au dorit să le poată fi de ajutor tuturor pe termen lung.

„Dar crezi că eu mai știu? Nu contează cantitatea în cazul ăsta, ci numai calitatea! Ne-am ales fiecare pereche de fini pentru că am simțit la momentul respectiv că avem lucruri în comun, că putem fi mentori, că le putem fi aproape. Oriunde aș merge în țara asta, am niște fini. Și-i iubește nașa pe toți!”, a declarat impresara, potrivit click.ro.

În prezent, numărătoarea s-a pierdut, iar Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fini pe oriunde ar ajunge în România. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest