Cum arată în prezent prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf! Mariana i-a fost alături timp de 14 ani / GALERIE FOTO

+9 click pentru
galerie

Cum arată în prezent prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf! Mariana i-a fost alături timp de 14 ani © arhivă

Laurenţiu Reghecampf are în prezent o frumoasă familie alături de Anamaria Prodan. Înainte să înceapă o poveste de dragoste cu impresara, celebrul antrenor a fost însurat cu Mariana, o femeie cu 10 ani mai mare decât el, care i-a şi dăruit un copil.

În urmă cu mulţi, mulţi ani, Laurenţiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer. Mariajul lor a durat 14 ani, din 1994 până în 2008. În anul 2001, Mariana i-a dăruit lui Laurenţiu Reghecampf un băieţel pentru care au ales numele Luca. 

Primul lor copil a murit 

Însă, înainte de acest eveniment nefericit, Laurenţiu Reghecampf şi Mariana au trăit o adevărată tragedie. Împreună au avut-o şi pe Ana Lisa Cristina, care, la vârsta de 1 an şi o lună, în 1998, a murit. Micuţa avea o malformaţii congenitală la inimă. 

"10 iunie, cu 18 ani în urmă se năștea prima mea rază de soare, Ana Lisa. O voi purta cu mine și în sufletul meu toată viață. Îngeraș, coboară lin/ Lângă patul meu/ Somn ușor tu să-mi aduci/ De la Dumnezeu/ Să adorm pe brațul tău/ Dulce drăgăstos/ Până-n zori când m-oi trezi/ Dintr-un vis frumos", a scris Mariana pe reţelele de socializare, în urmă cu 3 ani.

La un moment dat, Anamaria Prodan a reapărut în viaţa lui, dar de data aceasta au şi început o relaţie. Spunem "a reapărut" pentru că impresara şi Laurenţiu Reghecampf se cunoşteau de ani buni, de pe vremea când acesta era împreună cu Mariana. După ce s-a finalizat divorţul de Mariana, Laurenţiu Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan.

În prezent, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, Mariana, şi-a refăcut viaţa, locuieşte în Germania şi are un salon de înfrumuseţare. 

Şi Anamaria Prodan a pierdut o sarcină 

În 2013, familIa Reghecampf a fost devastată de durere. Anamaria Prodan, însărcinată în 3 luni, a pierdut sarcina chiar în Vinerea Mare. Laurenţiu Reghecampf a primit vestea înaintea unui meci. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest