În febra pregătirilor de nuntă în SUA, Catrinel Sandu nu uită de ceea ce are în România! Ce se va întâmpla cu casa din ţară

+3 click pentru
galerie

În febra pregătirilor de nuntă în SUA, Catrinel Sandu nu uită de ceea ce are în România! Ce se va întâmpla cu casa din ţară © Facebook

Catrinel Sandu şi Steve sunt în febra pregătirilor pentru nuntă! După ce au devenit soţ şi soţie, cei doi pregătesc o petrecere de vis, la care vor lua parte toţi cei apropiaţi lor. 

După aproape patru luni de când Nicu Sandu a murit, Miei, mama lui Catrinel, îi este foarte greu. Este prima dată când a mers în America fără soţul ei. Din fericire, fiica şi nepoatele îi aduc zâmbetul pe buze, iar faptul că urmează o nuntă în familia lor îi mai schimbă starea de spirit.

Cât despre România, Mia Sandu se va întoarce abia la vară, atunci când şi Catrinel va veni în ţară cu soţul şi copiii. Casa în care Mia a locuit cu Nicu a fost deja pusă în vânzare şi speră să se dea cât mai repede. Pe parcursul timpului în care vor sta în România, Catrinel şi familia vor locui într-un apartament cumpărat recent, în valorea de peste 200 000 de euro.

Nunta, cel mai aşteptat eveniment

"Va fi ceva special, vom fi pe malul oceanului, vom avea decoraţiuni cu specific de plajă floridian. Vom sta toţi trei zile la resort şi vom petrece în fiecare seară. Totul este doar pentru noi şi invitaţii noştri, tot resortul şi toată plaja. Am închiriat tot resortul Manasota Beach Club din Florida. Va fi o nuntă de vis!", a spus Catrinel Sandu pentru click.ro. 

Catrinel şi Steve s-au căsătorit civil în urmă cu câteva zile

Imediat după ce au făcut marele pas, Catrinel Sandu a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre faptul că şi-a păstrat numele deoarece a luptat mult să şi-l recapete. „Azi dimineață îi spuneam lui Steve că mă duc la serviciu și că sunt femeie măritată. Sunt Catrinel Sandu, o să iau și numele soțului, dar aici nu este obligatoriu. Voi face și acest lucru, dar după nuntă, că este un proces mai lung. Sandu va rămâne, că m-am zbătut tare să-mi reacpăt numele. A fost o ceremonie diferită, e o chestie foarte simplă. 
Aici lucrurile sunt mai simple. 
Trebuie să faci un curs înainte de a te căsători, se face online. Am fost numai noi doi, singuri...am semnat foaia. Nu ne-am spus jurămintele, că le vom spune la nuntă, dar a fost foarte frumos. Ne-am dorit mult să fim doar noi doi la cununie. E ceva paranormal între noi, am senzația că undeva, cândva am mai fost împreună și a trebuit să trecem amândoi prin niște povești, pentru a putea fi împreună, prețuim totul altfel”, a spus Catrinel Sandu, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest