Catrinel Sandu și iubitul american au închiriat un hotel pentru nuntă: „Va fi ceva special”

Catrinel Sandu și iubitul american au închiriat un hotel pentru nuntă © Arhivă

Catrinel Sandu este pe drumul vindecării, după toate situațiile neplăcute care s-au ivit în ultimii doi ani. A divorțat și și-a pierdut și tatăl, însă fericirea renaște în brațele celui care i-a devenit soț în urmă cu foarte puțin timp.

Catrinel Sandu (42 de ani) se iubește cu medicul stomatolog Steve Schroeter (46 de ani) de aproape doi ani. Povestea lor de dragoste s-a înfiripat după durerosul divorț de Gabriel Trifu, care a devenit acum istorie. Blonda urmează să facă nuntă în Florida, pe 11 noiembrie și n-a fost niciodată mai fericită de atât.

Catrinel Sandu, ultimele declarații despre nuntă

Pentru nuntă, Catrinel Sandu a închiriat un întreg hotel în Sarasota și și-a invitat toate prietenele din România.

„Va fi ceva special, vom fi pe malul oceanului (Atlantic de Nord – n.r.), vom avea decoraţiuni cu specific de plajă floridian. Vom sta toţi trei zile la resort şi vom petrece în fiecare seară. Totul este doar pentru noi şi invitaţii noştri, tot resortul şi toată plaja. Am închiriat tot resortul Manasota Beach Club din Florida. Va fi o nuntă de vis!”, a declarat Catrinel Sandu, pentru Click!

A făcut petrecerea burlăcițelor

În urmă cu câteva nopți, Catrinel Sandu a ieșit în oraș, alături de bunele ei prietene, pentru a sărbători ultimele sale zile în calitate de burlăciță. S-a asigurat că toată lumea va fi martoră la petrecerea pe cinste pe care a dat-o, așa că a postat imagini de senzație din marea seară.

Și deși a fost un moment bucuros, nunta vedetei va avea un mare absent: tatăl ei.


facebook whatsapp twitter pinterest