FOTO / Imagini de senzație de la petrecerea burlăcițelor, a lui Catrinel Sandu! Cum se distrează, înainte de a ajunge la altar

+3 click pentru
galerie

FOTO / Imagini de senzație de la petrecerea burlăcițelor, a lui Catrinel Sandu! Cum se distrează, înainte de a ajunge la altar © Instagram.com

A trecut prin toate dramele vieții, dar acum este cea mai fericită! Și nu o spunem doar noi, ci zecile de fotografii în care nu-i mai încape zâmbetul! Catrinel Sandu, căci despre ea este vorba s-a căsătorit civil, recent, cu bărbatul care i-a făcut din nou inimioara să iubească, americanul Steve! Se pare că frumoasa noastră româncă a fost cucerită iremediabil, așa că nu a trecut mult până când i-a spus marele „da”, bărbatului iubit!

Dar stați așa, că abia acum vine bomba! Catrinel Sandu se pregătește cu pași siguri pentru a ajunge în fața altarului! Pe contul ei de Instagram, vedeta a postat mai multe fotografii făcute în cadrul petrecerii burlăcițelor, unde se pare că distracția a fost în toi!

Însoțită de câteva prietene foarte bune, Catrinel Sandu a ieșit în oraș pentru a petrece cum se cuvine. Și cum un asemenea moment important nu-l poți tine doar pentru tine, blondina le-a arătat și fanilor ei de pe rețeaua de socializare cât de bine s-a simțit și cât de nerăbdătoare este să îmbrace rochia de mireasă!

Catrinel Sandu s-a asortat cu domnișoarele de onoare

Băgăm de seama că doamnele și domnișoarele din fotografiile lui Catrinel Sandu îi vor fi domnișoare de onoare, așa că la petrecerea burlăcițelor, toate au îmbrăcat ținute roșii, care le-au scos din anonimat! Cea mai importantă persoană care i-a fost alături acesteia a fost chiar mama ei, care a îmbrăcat și ea o ținută roșie și s-a bucurat extrem de mult de momentele trăite de fiica greu încercată de viață. Catrinel Sandu a purtat și un mini voal, pentru a exersa cum se cuvine mersul la altar. 

Distracția a fost în toi, iar pentru masa cu fetele, luată în oraș, se vede că vedeta nu s-a zgârcit deloc! A ales preparate delicioase, dar și băuturi fine, pentru cele mai bune prietene ale ei. 

Catrinel Sandu nu va fi condusă la altar de tatăl ei

Din păcate, deși tradiția cere ca mireasa să fie condusă la altar de către părintele ei, Catrinel Sandu nu se va mai putea bucura de un asemenea lucru. Tatăl vedetei a murit cu puțin timp în urmă și cu greu a reușit blondina să depășească durerea pierderii acestuia. Cu toate acestea, soarta i-a surâs, iar Steve, bărbatul de care s-a îndrăgostit o face cea mai fericită femeie!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest