Catrinel Sandu, mesaj de iubire pentru soț, la scurt timp după nuntă. Ce i-a transmis vedeta, lui Steve

+3 click pentru
galerie

Catrinel Sandu, mesaj de iubire pentru soț, la scurt timp după nuntă. Ce i-a transmis vedeta, lui Steve © instagram

Catrinel Sandu și-a văzut visul împlinit. De acum este o femeie cu adevărat fericită, mai ales că în urmă cu puțin timp s-a căsătorit cu soțul său, americanul Steve. La scurt timp după fericitul eveniment, Catrinel a postat pe contul său o fotografie emoționantă alături de jumătatea ei.

Catrinel Sandu este o femeie împlinită și fericită. În urmă cu puțin timp, vedeta s-a căsătorit cu americanul Steve, bărbatul lângă care este sigură că o sa fie alături toată viața. Evenimentul a fost unul plin de emoție, dar la nuntă aceasta a atras toate privirile. Cei doi s-au căsătorit religios în cadrul unei ceremoni organizate pe plaje, după ce în urmă cu o lună au fost la Starea Civilă.

"Sunt Catrinel Sandu, o să iau și numele soțului, dar aici nu este obligatoriu. Voi face și acest lucru, dar după nuntă, că este un proces mai lung. Sandu va rămâne, că m-am zbătut tare să-mi reacapăt numele. A fost o ceremonie diferită, e o chestie foarte simplă. Aici lucrurile sunt mai simple. Trebuie să faci un curs înainte de a te căsători, se face online. Am fost numai noi doi, singuri...am semnat foaia", spunea Catrinel Sandu în urmă cu câteva săptămâni. 

Fotografie emoționantă alături de soț

Catrinel Sandru are parte de cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Evenimentul nunții a fost unul exact cum și-a dorit. Vedeta a publicat astăzi o fotografie pe pagina sa de socializare în care este surprinsă îmbratișată altături de soțul ei. Fotografia i-a lăsat fără cuvinte pe cei ce o urmăresc pe vedetă pe pagina sa, însă mesajul pe care aceasta l-a postat o dată cu imaginea spune totul: ”Te iubesc ❤️”, sunt cele două cuvinte pe care aceasta le-a scris. Simplu, dar cu o însemnătate atât de mare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro