Catrinel Sandu, declarație de dragoste pentru soțul său, după nunta de vis de pe plajă. "Cea mai specială zi din viața mea"

+3 click pentru
galerie

Catrinel Sandu, declarație de dragoste pentru soțul său, după nunta de vis de pe plajă. "Cea mai specială zi din viața mea" © Instagram

Catrinel Sandu și-a văzut împlinită cel mai mare vis al său: aceea de a-și uni destinele cu alesul inimii sale, americanul Steve. Vedeta a strălucit în ziua nunții și a atras toate privirile celor prezenți.

Catrinel Sandu și Steve s-au căsătorit religios în cadrul unei ceremonii de vis, organizate pe plajă în America, după ce în urmă cu o lună au fost la Starea Civilă. Petrecerea a fost așteptată de toată familia, iar nunta a fost dorința mare a tatălui său, pe care și-a exprimat-o înainte de a pleca în lumea celor drepți.

"Sunt Catrinel Sandu, o să iau și numele soțului, dar aici nu este obligatoriu. Voi face și acest lucru, dar după nuntă, că este un proces mai lung. Sandu va rămâne, că m-am zbătut tare să-mi reacapăt numele. A fost o ceremonie diferită, e o chestie foarte simplă. Aici lucrurile sunt mai simple. Trebuie să faci un curs înainte de a te căsători, se face online. Am fost numai noi doi, singuri...am semnat foaia", spunea Catrinel Sandu în urmă cu câteva săptămâni. 

Acum Catrinel Sandu a mai făcut publică o fotografie de la nunta organizată pe plajă, în care apare alături de soțul său, Steve. Vedeta a strălucit într-o rochie cu croială simplăși aplicații din dantelă și cu siguranță toți invitații și-au dat coate atunci când și-a făcut apariția. "Cea mai specială zi din viața mea", a fost mesajul lui Catrinel Sandu, pentru soțul său. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro