Primele imagini de la nunta lui Catrinel Sandu! A ales o rochie foarte sexy

+3 click pentru
galerie

Primele imagini de la nunta lui Catrinel Sandu! A ales o rochie foarte sexy © Facebook

A sosit ziua cea mare pentru Catrinel Sandu! Pe rețelele de socializare au apărut deja primele imagini de la nunta ei cu Steve. Românca a optat pentru o rochie foarte sexy. 

Catrinel și Steve s-au căsătorit civil în luna octombrie, iar acum are loc petrecerea pe care au pregătit-o atât de mult și pe care au așteptat-o cu toții, cei apropiați familiei lor. Mia Sandu, mama blondinei, le-a fost alături la fiecare pas. 

Dacă la cununia civilă au fost doar Catrinel și Steve, după cum chiar ea spunea, acum petrecerea de nuntă este complet diferită. 

"Sunt Catrinel Sandu, o să iau și numele soțului, dar aici nu este obligatoriu. Voi face și acest lucru, dar după nuntă, că este un proces mai lung. Sandu va rămâne, că m-am zbătut tare să-mi reacpăt numele. A fost o ceremonie diferită, e o chestie foarte simplă. Aici lucrurile sunt mai simple. Trebuie să faci un curs înainte de a te căsători, se face online. Am fost numai noi doi, singuri...am semnat foaia", spunea Catrinel Sandu în urmă cu câteva săptămâni. 

Pe rețelele de socializare au apărut în urmă cu câteva ore primele imagini de la nunta lui Catrinel cu Steve. Româna a optat pentru o rochie albă foarte sexy, cu un decolteu care nu poate fi trecut cu vederea. Vă reamintim că pentru această petrecere, Catrinel și Steve au închiriat un întreg resort în Sarasota. Totul se va întâmpla pe malul Oceanului și toți cei invitați vor sta trei zile în resort, acolo unde vor avea petrecere în fiecare zi. 

Printre invitați sunt și toate prietenele lui Catrinel Sandu din România, dar și mama ei, care deși încă se gândește la soțul ei, își menține zâmbetul pe buze și se bucură alături de fiica ei de acest eveniment important din viața lor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro