Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, la câteva zile de la accidentul din Spania

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, la câteva zile de la accidentul din Spania © Facebook.com

Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete a murit într-un cumplit accident produs în Spania. Apropiații acestuia sunt în stare de șoc și nimeni nu-și explică ce a dus la tragedia care i-a curmat viața la numai 60 de ani. 

Duminică, 1 decembrie, lumea showbizului s-a cutremurat la auzul veștii că văduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a murit într-un cumplit accident rutier, produs în Spania. 

Imediat după ce nașa de cununie a acestuia și a Ilenei Ciuculete, Doina, precum și blonda Vivi, șefa și fosta iubită a lui Cornel Galeș au confirmat că a murit, pe pagina de Facebook a acestuia au apărut numeroase mesaje din partea tuturor celor care l-au cunoscut. 

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, la câteva zile de la accident

Acum, la câteva zile de la producerea accidentului din Spania, în urma căruia Cornel Galeș și-a pierdut viața, s-au schimbat câteva lucruri. Pagina de Facebook a acestuia a fost transformată în una „in memoriam” de către prietenii apropiați. 

Acum, pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș este afișat următorul mesaj: 

„In memoriam Cornel Galeș

Sperăm că aceia care l-au iubit pe Cornel vor găsi alinare vizitându-i profilul pentru a-şi aminti de el şi a-l comemora” este mesajul de pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș. 

Vă amintim că Cornel Galeș a murit, de fapt, pe data de 30 noiembrie, informație spusă, în exclusivitate la Antena Stars, de către Adrian, unul dintre bunii prieteni ai acestuia. La volanul mașinii se afla chiar Cornel Galeș, care din cauza impactului puternic, ar fi fost aruncat prin trapa mașinii pe care o conducea. Celălalt prieten al lui Cornel Galeș, Silviu, care se afla cu el în mașină în momentul producerii accidentului, este de negăsit, din ziua tragediei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro