Unde este Sorin, prietenul lui Cornel Galeș. A dispărut subit, după producerea accidentului: „Și-a închis telefoanele”

Unde este Sorin, prietenul lui Cornel Galeș. A dispărut subit, după producerea accidentului: „Și-a închis telefoanele” © arhivă

În momentul producerii cumplitului accident din Spania, în urma căruia Cornel Galeș și-a pierdut viața, acesta se mai afla în mașină cu un bun prieten, pe nume Sorin. Din ziua tragediei și până în acest moment, Sorin - personajul cheie care ar putea să spună adevărul despre cele întâmplate, fiind singurul care a rămas în viață după accident, este de negăsit. 

Cornel Galeș se afla în mașină, în momentul producerii accidentului, cu un bun prieten de-ai săi pe nume Sorin. Imediat după ce s-a aflat această informație, toată lumea și-a dorit să-l găsească pe acest Sorin, personaj cheie care ar putea oferi informații adevărate și extrem de folositoare despre mijloacele în care s-a produs accidentul. 

Cu toate acestea, Sorin, prietenul lui Cornel Galeș este de negăsit. Conturile sale de pe rețelele de socializare au fost închise, la fel s-a întâmplat și cu telefoanele și nimeni nu poate să-i dea de urmă. 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Adrian, un alt prieten bun de-ai lui Cornel Galeș, cel cu care acesta s-a văzut cu doar 2 ore și jumătate înainte de producerea accidentului, pentru a lua masa, a povestit ce se întâmplă, în aceste momente, cu Sorin. 

Adrian susține că toată lumea îl caută pe Sorin, iar acesta este în stare de șoc. Tocmai de aceea și-ar fi închis telefoanele și conturile de pe rețelele de socializare. 

„Sorin este în stare de şoc, nu ştie nimeni unde este, şi-a închis telefoanele, şi-a închis toate conturile de pe reţelele de socializare. Bănuiesc eu, îl suna foarte multă lume şi ştiind că a murit un prieten bun de-ai lui, pentru că Cornel era un prieten bun de-al nostru, sunt multe neadevăruri în presa din România despre Cornel” a declarat Adrian, prietenul lui Cornel Galeș, pentru Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro