Și Ileana Ciuculete și-a prevestit moartea! Coincidenta cutremurătoare a avut loc în cadrul unei emisiuni tv, cu puțin timp înainte de tragedie

Și Ileana Ciuculete și-a prevestit moartea! Coincidenta cutremurătoare a avut loc în cadrul unei emisiuni tv, cu puțin timp înainte de tragedie © arhivă

Anul 2017 a fost marcat de o pierdere uriașă în muzica populară românească! Îndrăgita Ileana Ciuculete s-a stins din viață în urma unei lungi lupte cu o boală nemiloasă. Ceea ce nu se știa până acum este faptul că artista de muzică populară și-a prevestit, cumva, moartea. 

Cu doar o lună înainte de a muri, Ileana Ciuculete a fost protagonista unei coincidențe cutremurătoare. Interpreta de muzică populară a cântat o melodie sfâșietoare, în cadrul unei emisiuni de televiziune, în care vorbea despre o boală cumplită. 

Nimic nu prevestea tragedia care avea să ducă la moartea ei, peste o lună, din cauza bolii de care suferea de mai mulți ani. 

"Spune nană adevărat
De ce boală grea ai dat
Este boală de bolit
Sau e boală de iubit"
, este refrenul melodiei pe care Ileana Ciuculete a interpretat-o la tv, cu doar o lună înainte de a muri. 

Cornel Galeș a murit într-un cumplit accident de mașină, produs în Spania

La 2 ani de la moartea Ilenei Ciuculete, showbizul s-a mai cutremurat o dată. Duminică, pe 1 decembrie s-a aflat că soțul regretatei artiste, Cornel Galeș a murit într-un tragic accident de mașină, produs în Spania. 

Deși inițial s-a crezut că este vorba despre o farsă, ulterior, nașa acestuia și a Ilenei Ciuculete, precum și blonda Vivi, șefa și fosta iubită a lui Cornel Galeș, au confirmat moartea acestuia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro