Sfâșietor! Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș, cu câteva minute înainte să moară. "Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii"

Sfâșietor! Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș, cu câteva minute înainte să moară. "Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii" © Arhiva

Cornel Galeş s-a stins din viață fulgerător, la doar 60 de ani, într-un grav accident de circulație, în regiunea Torrent din Spania. A murit la doi ani de când s-a dus și zânica lui, așa cum îi plăcea să o alinte pe Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș a suferit o depresie după moartea Ilenei Ciuculete, depresie care s-a accentuat în această perioadă, după ce a fost părăsit și de Viviana, femeia care i-a fost alături în ultimii ani de viață. Deși începuse o nouă relație, Cornel Galeș nu a uitat-o niciodată pe Ileana Ciuculete, marea lui iubire. Acum s-a aflat și ce i-a spus regretata artistă cu puțin timp înainte de a muri, pe un pat de spital.

"Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii, eu te aștept acolo", i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș, înainte de a muri, potrivit wowbiz.ro.

Ileana Ciuculete s-a stins din viață în urmă cu doi ani, pe data de 14 martie 2017. Artista ar fi știut de mai mult timp că suferă de o boală necruțătoare. Ileana Ciuculete a murit prematur, la doar 65 de ani, din cauza unei ciroze hepatice galopante, boală accentuată și de hepatita C. Moartea artistei a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o și admirat-o și în prezent admiratorii încă îi aduc flori și îi aprind candele la locul de veci din cimitirul Străulești 2.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro