Elena Soare, declaraţii şocante după moartea lui Cornel Galeş: "Am tot visat-o pe Ileana. Îmi spunea că-l așteaptă"

Elena Soare, declaraţii şocante după moartea lui Cornel Galeş: "Am tot visat-o pe Ileana. Îmi spunea că-l așteaptă" © arhivă

Vestea morţii lui Cornel Galeş a venit fulgerător! Fostele colege de breaslă ale Ileanei Ciuculete sunt şocate de cele întâmplate, mai ales că tragedia s-a petrecut după o bună perioadă în care Elena Soare a tot visat-o pe artistă. Ileana Ciuculete repeta, în visul acesteia, că îl aşteaptă pe Cornel Galeş lângă ea.

Cornel Galeş şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Torrent, lângă Valencia, Spania. De câteva luni bune decise să-şi continue viaţa departe de România şi de toate suferinţele. Din păcate, totul s-a năruit în acest weekend. 

În ultima perioadă, Ileana Ciuculete i-a apărut în vis Elenei Soare. Cântăreaţa a povestit că Ileana Ciuculete i-a spus că-l aşteaptă pe Cornel ca să-i aducă ceva. 

"De când a murit, am tot visat-o. Îmi spunea că-l așteaptă pe Cornel să-i aducă «nu știu ce». Nu am luat în seamă când s-a întâmplat prima dată, dar visele s-au repetat. O visam că mă pupă, că mă ia în brațe", a declarat Elena Soare pentru Click!.

Prima dată, Elena Soare nu a luat în seamă aceste lucruri, dar apoi a hotărât să dea de pomană pentru sufletul ei şi, în luna octombrie, visele au încetat.

"M-am gândit că Ileana are nevoie să-i dau ceva de pomană și am făcut acest lucru. La început o visam zi de zi, apoi, pe măsură ce îi mai dădeam ceva de pomană, visele au încetat. Am visat-o până ---în octombrie. Atunci i-am făcut iar o colivă", a mai spus aceasta.

Mai mult, a visat-o şi în biserica în care a avut loc slujba de înmormântare a lui Mihai Constantinescu, ceea ce face totul şi mai sinistru.

"O visam în biserică la Titulescu, unde veneau și Ileana cu Cornel. Tot acolo a avut loc slujba de înmormântare pentru Mihai Constantinescu. Și el venea acolo cu Simona. Dumnezeu să-l odihnească!", a precizat Elena Soare.

Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani, pe 14 martie 2017. Cornel Galeş şi-a pierdut viaţa în Spania, în cumplitul accident rutier produs în acest weekend. Bărbatul va fi înmormântat lângă Ileana Ciuculete, pe 12 decembrie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro