Ce a făcut Irina Rimes, la câteva zile după operaţie! Gestul cu care şi-a uimit fanii / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cum se simte Irina Rimes, la câteva zile după operaţie! Gestul cu care şi-a uimit fanii / VIDEO © Instagram

Şi-a văzut moartea cu ochii şi a suferit o operaţie complicată, dar are speranţe că anul 2020 va continua aşa cum îşi doreşte! Irina Rimes s-a întors la marea ei iubire: muzica!

Chiar dacă 2020 a avut un start cam dificil pentru Irina Rimes, deoarece artista a fost supusă de urgenţă unei intervenţii chirurgicale, se pare că lucrurile sunt pe drumul cel bun, iar artista s-a recuperat extrem de repede şi a urcat din nou pe scenă. 

Unul dintre cele mai mari regrete ale Irinei Rimes a fost că nu a reuşit să cânte în noaptea de Revelion, aşa că acum, nu a vrut să îşi dezamăgească fanii şi a urcat pe scenă. Îmbrăcată lejer, cu o ţinută mai diferită faţă de cele nonconformiste, cu care ne-a obişnuit, artista şi-a făcut apariţia în faţa pubicului cu zâmbetul pe buze. 

După 11 zile de la operaţie, Irina Rimes pare că se simte din ce în ce mai bine şi a reuşit să susţină un concert fără probleme. Mai mult decât atât, a şi dansat puţin, semn că starea ei de sănătate este una bună, potrivit Antena Stars.

După concert, Irina Rimes a plecat împreună cu iubitul în vacanţă, cel mai probabil într-o destinaţie exotică. Artista este veselă şi plină de energie, iar o vacanţă cu siguranţă îi va prinde bine, după perioada dificilă prin care a trecut.

”Am stat sa ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat sa îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăt din ele sau de ce a trebuit sa îndur atâtea ca să învăț ceva. Puteam sa învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât ca trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut sa-mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit”, le-a povestit Irina Rimes fanilor, pe pagina sa de Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro