Irina Rimes, pe scenă pentru prima oară de la operația suferită. Artista cântă la 11 zile de la intervenție

+3 click pentru
galerie

Irina Rimes, pe scenă pentru prima oară de la operația suferită. Artista cântă la 11 zile de la intervenție © Instagram

Deși a trecut prin momente grele, care i-au pus sănătatea în pericol, Irina Rimes este deja pregătită să se urce din nou pe scenă. Artista urmează să susțină primul ei concert după ce a ajuns de urgență la spital, fiind supusă unei operații. Suferise o hemoragie internă și a fost nevoită să își anuleze un spectacol, în noaptea dintre ani.

Irina Rimes va suspune primul ei concert din 2020, la numai 11 zile de când niște probleme ginecologice au adus-o pe masa de operație. Anunțul i-a bucurat foarte mult pe fani și pe apropiați, care i-au urat multă sănătate și care au ținut să transmită cât de fericiți sunt că starea ei de sănătatea s-a îmbunătățit atât de mult.

„Să o stăpânești sănătoasă și să nu uiți că noi ,fanii tăi, suntem mereu aproape de tine și ne bucurăm alături de tine”, “Un an nou cu bine și multe realizări, Iri. Credința vindecă. Sănătate și putere de muncă. You are not alone (n.r.: Tu nu ești singură)!”, “Cum te simți, ești bine dragă Irinuța?!?”, “Multă sănătate și la mulți ani! Dar aș dori să ne și răspunzi la mesaje”, “Multă sănătate și un an nou plin de bucurie și veselie, împliniri!💐🍀🍀🍀🍀”, au fost câteva dintre mesajele postate de fanii cântăreței.

Irina Rimes (29 de ani) a fost operată la Spitalul Elias, acum aproape o săptămână – mai exact, chiar în noaptea dintre ani. La externare, vedeta a oferit explicații legate de clipele prin care a trecut, însă a preferat să țină diagnosticul exact pentru ea.

Artista va concerta din nou pe data de 11 ianuarie 2020.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro