Irina Rimes, externată, la 3 zile după operație: ”Puteam să învăț din greșelile altora, dar 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție

+3 click pentru
galerie

Irina Rimes, externată, la 3 zile după operație: ”Puteam sa invat din greșelile altora, dar 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. © arhiva

Irina Rimes a avut parte de cumpăna vieții sale înainte cu doar câteva ore de trecerea într-un nou an. Cântăreața a ajuns la spital și a fost operată de urgență. Acum, vedeta a fost externă și le-a povestit fanilor săi prin ce a trecut. 

Irina Rimes a trăit clipe de coșmar în ziua în care ar fi trebuit să se bucure alături de toți fanii săi de trecerea într-un nou an. Invitată la concert, artista a anunțat cu tristețe că nu mai poate ajunge deoarece se simte foarte rău. Ajunsă la spital, cântăreața le-a spus admiratorilor că urmează să fie operată. 

După trei zile de la operație, Irina Rimes a ținut să le transmită fanilor săi o urare pentru 2020, dar și le mulțumească în mod public tuturor pentru că au fost alături de ea. Cântăreața nu s-a putut bucura de trecerea dintre ani așa cum a făcut-o de fiecare dată, însă medicii au reușit să-i fie alături și să nu simtă lipsă de nimic. 

Artista simte că durerile groaznice pe care le-a avut și clipele prin care a trecut au fost ca o lecție pentru ea deoarece tot timpul anului nu s-a odihnit deloc.

”Am stat sa ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat sa îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăt din ele sau de ce a trebuit sa îndur atâtea ca să învăț ceva. Puteam sa învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât ca trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut sa-mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit”, le-a povestit Irina Rimes fanilor de pe pagina sa de Facebook. 

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar anual are zeci de concerte la care își bucură fanii cu piesele sale. Din păcate pentru toți admiratori, cântăreața nu a reușit să ajungă la ultimul concert din 2019 din cauza hemoragiei interne de care a suferit. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro