Ce adoră Ioana Ginghină cel mai mult: "Este cea mai mare plăcere pe care o am"

+3 click pentru
galerie

Ce adoră Ioana Ginghină cel mai mult: "Este cea mai mare plăcere pe care o am" © Instagram

Ioana Ginghină reuşeşte să îşi surprindă fanii cu fiecare nouă apariţie sau dezvăluire. De curând, frumoasa artistă le-a împărtăşit acestora un secret, spunându-le despre cea mai mare plăcere a sa. Tu te-ai fi aşteptat la asta?

Deşi o cunoaşte toată lumea, fie din seriale celebre sau diverse evenimente mondene, nu mulţi ştiu detalii amănunţite din viaţa personală a artistei. Vedeta a păstrat mereu un aer de discreţie legat de acest aspect. Cu toate astea, din când în când, Ioana Ginghină le dezvlăuie admiratorilor câteva detalii inedite, fie pe reţelele de socializare, fie pe blogul personal.

De această dată, Ioana Ginghină a ţinut să le spună admiratorilor care este cea mai mare plăcere a sa. În timp ce se afla încă în weekend, artista se bucura de clipele de relaxare pe terasa unei cafenele, delectându-se cu o cafea şi o prăjitură. Aşadar, actriţa le-a menţionat fanilor că de fiecare dată îi place să îşi înceapă ziua cu ceva dulce, atunci când îşi savurează cafeaua.

"Încă weekend... 🤷🏻‍♀️ Ador să mănânc ceva dulce la cafea. Cred că este cea mai mare plăcere pe care o am. La voi care este tabietul preferat?", le-a transmis Ioana Ginghină fanilor, pe contul său de Instagram.

Mesajul Ioanei Ginghină pentru cei care criticat-o pentru pozele în costum de baie

După ce a pozat în costum de baie, Ioana Ginghină a strâns atât admiraţie din partea bărbaţilor, cât şi invidie în rândul femeilor. Nu e de mirare, la ce siluetă de invidiat are vedeta. Cu toate astea, actriţa nu s-a lăsat afectată de crticile primite, ba mai mult, a avut şi un mesaj public pentru cei care i le-au adus.

"Nu mă mai interesează de mult ce zice lumea. Am cercul meu, mic, de familie+ prieteni, care contează și pe care sunt dispusă să îi ascult, însă nu am putut să nu observ și chiar să învăț din acestă experiență", a spus actriţa pe blogul său.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro