Ioana Ginghină, mesaj dur pentru cei care au criticat-o pentru pozele în costum de baie: "Nu mă mai interesează ce zice lumea"

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, mesaj dur pentru cei care au criticat-o pentru pozele în costum de baie: "Nu mă mai interesează ce zice lumea" © Instagram

La 42 de ani, Ioana Ginghină are o siluetă perfectă. Formele sale au stârnit atât admiraţie, în rândul bărbaţilor, cât şi invidie în rândul femeilor. De curând, vedeta a formulat un mesaj public pentru cei care au criticat-o pentru că în trecut a pozat extrem de sexy, în costum de baie.

Deşi a devenit mamă, având o fiică minunată pe nume Ruxandra, celebra actriţă arată ca o tânără de 25 de ani. Pe lângă frumuseţea pe care a moşenit-o de la părinţii ei, Ioana Ginghină a ajuns la o siluetă de invidiat şi printr-un stil de viaţă sănătos. Ceea ce a ambiţionat-o şi mai tare să facă sport a fost un videoclip cu prestaţia Shakirei şi a lui Jennifer Lopez de pe scenă, cele două făcând senzaţie cu mişcările lor, la aproape 50 de ani. Acest lucru i-a amintit însă şi de cei care i-au adus critici, după ce în trecut a acceptat să pozeze în costum de baie.

Potrivit spuselor sale, gurile rele au avut nişte comentarii destul de dure.

"Textul era de genul “ la vârstă ta mai pozezi așa…” asta varianta soft, pentru că am avut parte și de alte texte pe care am ales să le șterg din mintea mea, de cum le-am auzit", a spus Ioana Ginghină pe blogul său.

Din fericire, vedeta a trecut repede peste aceste răutăţi, susţinând că nu o interesează de ceea ce spun ceilalţi, concentrându-se doar pe părerea celor dragi.

"Nu mă mai interesează de mult ce zice lumea. Am cercul meu, mic, de familie+ prieteni, care contează și pe care sunt dispusă să îi ascult, însă nu am putut să nu observ și chiar să învăț din acestă experiență", a mai spus actriţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro