Ce cadou de "divorţ" a primit Anamaria Prodan

+3 click pentru
galerie

Ce cadou de "divorţ" a primit Anamaria Prodan de la Laurenţiu Reghecampf © Instagram

S-a spus că a divorţat de Laurenţiu Reghecampf în secret, iar acum a venit cu explicaţia! Anamaria Prodan este în continuare căsătorită cu cunoscutul antrenor şi le-a arătat tuturor inelul, pe care încă îl poartă, semn că relaţia dintre cei doi este aceeaşi. 

Anamaria Prodan a primit şi un cadou de "divorţ". Este vorba de un ceas în valoare de aproximativ 180 000 de euro, cumpărat de Laurenţiu Reghecampf. Sexy-impresara a declarat că nici nu s-a pus problema de divorţ, sunt doi oameni maturi care se cunosc foarte bine şi se înţeleg, de asemenea, excelent. 

"Da, cadoul de divorţ", a spus Anamaria Prodan râzând. 

Anamaria Prodan, adevărul despre reacţia faţă de Dan Alexa

Anamaria Prodan a explicat, pas cu pas, ce s-a întâmplat sâmbătă seară, atunci când, la nervi, l-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa. Impresara a declarat de unde a plecat cearta şi ce a determinat-o să reacţioneze aşa.

"Şi care este foarte prost şi care nu face cinste (n.r. subiectul incidentului cu Dan Alexa). E prima dată când văd imaginile. Mi se pare ceva oribil. Normal (n.r. că îi este ruşine). Chiar dacă sunt impulsivă, nu este o chestie normală. Aşa sunt, vulcanică. Recunosc că mi-am apărat antrenorii şi jucătorii mai aprig decât aici. Unii nu ştiu fotbal, văd fotbalul la televizor. Când vine vorba de foarte mulţi bani, de stres, de performanţă... Am fost dezamăgită şi mă gândeam că gestul meu a umbrit atâtea chestii frumoase care s-au întâmplat în perioada asta. (...) Când vreau să fie totul perfect... Nu numai cu Dan am avut discuţii. A fost vorba de un transfer nereuşit, mai multă lume mi-a reproşat că e vina mea. Am avut o discuţie, nu mi-a convenit ceva, am întrebat încă o dată, s-a îndârjit cu cumva m-a provocat... nu se aştepta nimeni la aşa ceva. Când am vazut cum au reacţionat ceilalti bărbaţi din fotbal, m-am gândit ca pumnul trebuie să îl dau altcuiva. Eu am rămas şi m-am uitat aşa... Dan Alexa nu are autoritate? Păi dacă se enervează Alexa este jale pe vale. Ştii câte mii de telefoane am primit de la oameni importanţi? Mi-au zis că toată lumea ştie cum mă bat pentru toţi ai mei. O femeie este foarte greu de controlat. E greu să lucrezi cu o femeie. Toate sunt perfecţioniste... eu am fost mult din partea asta, a unui bărbat. Eu am intrat în fotbal, nu ma operă. Nu îmi face cinste. Am crescut foarte mult şi pe stradă, pe stadion. Mi-am făcut dreptate ori cu pumnul, ori cu vorba, ori cu vorbă bună", a spus Anamaria Prodan. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro