Anamaria Prodan, adevărul despre reacţia faţă de Dan Alexa: "M-am gândit ca pumnul trebuie să îl dau altcuiva"

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, adevărul despre reacţia faţă de Dan Alexa: "M-am gândit ca pumnul trebuie să îl dau altcuiva" © Captură video

Anamaria Prodan a explicat, pas cu pas, ce s-a întâmplat sâmbătă seară, atunci când, la nervi, l-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa. Impresara a declarat de unde a plecat cearta şi ce a determinat-o să reacţioneze aşa.

Anamaria Prodan, reacție după imaginile controversate: „Nu mă interesează ce apare în presă”

De asemenea, Anamaria Prodan a dezvăluit că îi este ruşine pentruc e a făcut şi i-a cerut mii de scuze lui Dan Alexa. Cei doi au reuşit să facă tot timpul o echipă bună în ceea ce priveşte fotbalul şi la fel vor face şi de acum înainte. 

"Şi care este foarte prost şi care nu face cinste (n.r. subiectul incidentului cu Dan Alexa). E prima dată când văd imaginile. Mi se pare ceva oribil. Normal (n.r. că îi este ruşine). Chiar dacă sunt impulsivă, nu este o chestie normală. Aşa sunt, vulcanică. Recunosc că mi-am apărat antrenorii şi jucătorii mai aprig decât aici. Unii nu ştiu fotbal, văd fotbalul la televizor. Când vine vorba de foarte mulţi bani, de stres, de performanţă... Am fost dezamăgită şi mă gândeam că gestul meu a umbrit atâtea chestii frumoase care s-au întâmplat în perioada asta. (...) Când vreau să fie totul perfect... Nu numai cu Dan am avut discuţii. A fost vorba de un transfer nereuşit, mai multă lume mi-a reproşat că e vina mea. Am avut o discuţie, nu mi-a convenit ceva, am întrebat încă o dată, s-a îndârjit cu cumva m-a provocat... nu se aştepta nimeni la aşa ceva. Când am vazut cum au reacţionat ceilalti bărbaţi din fotbal, m-am gândit ca pumnul trebuie să îl dau altcuiva. Eu am rămas şi m-am uitat aşa... Dan Alexa nu are autoritate? Păi dacă se enervează Alexa este jale pe vale. Ştii câte mii de telefoane am primit de la oameni importanţi? Mi-au zis că toată lumea ştie cum mă bat pentru toţi ai mei. O femeie este foarte greu de controlat. E greu să lucrezi cu o femeie. Toate sunt perfecţioniste... eu am fost mult din partea asta, a unui bărbat. Eu am intrat în fotbal, nu ma operă. Nu îmi face cinste. Am crescut foarte mult şi pe stradă, pe stadion. Mi-am făcut dreptate ori cu pumnul, ori cu vorba, ori cu vorbă bună. 

Cum să nu mă deranjeze? Anamaria Prodan are vizualizări, vinde cel mai bine în ţara asta. (...) Alexa este un caracter cum puţini se nasc. I-am cerut mii de scuze, am zis să ne calmăm. N-am ştiut că e presa. Eu am ieşiri dinastea şi le recunosc. Şi dacă nu recunoşti atunci ce să faci? Eu reprezint omul ăsta. Eu am făcut performanţă cu omul ăsta... oamenii ăştia n-au simţit în viaţa lor ce am simţit eu cu antrenorul Alexa: echipe promovate, jucători vânduţi", a spus Anamaria Prodan. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro