Ce decizie a luat sora Biancăi Drăgușanu în plină pandemie de coronavirus

+3 click pentru
galerie

Ce decizie a luat sora Biancăi Drăgușanu în plină pandemie de coronavirus © arhiva

Bianca Drăgușanu se pregătește pentru musafiri. Sora sa care trăiește în străinătate va veni în România, în plină pandemie de coronavirus, pentru a-și schimba silicioanele.

Pandemia de coronavirus nu a bagat teamă în surorile Drăgușanu. Bianca a anunțat pe pagina sa de socializare că sora sa, Oana, urmează să vină în România în aceste zile pentru a face o intervenție chirurgicală, aceasta schimbându-și silicoanele. 

Oana nu vine singură, ci împreună cu cei doi copii, după cum anunță chiar Bianca Drăgușanu care este pregătită cu forțe prospete pentru ”balamucul” creat de aceștia în casa sa. ”Vine sora mea în București pentru ca în două zile urmează să-și schimbe silicoanele. Vine cu cei doi nepoți ai mare de care va trebui să am grijă, va fi balamuc la mine în casă cu Sofia și cei doi nepoți”, a povestit Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

La acest capitol nici Bianca Drăgușanu nu este departe. În urmă cu doar câteva luni și blondina și-a schimbat implanurile pe care și le-a făcut cu mulți ani înainte. Pentru că erau destul de vechi, a venit momentul ca acestea să fie înnoite, la recomandarea medicului estetician. 

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi

După câteva luni de mariaj, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis de comun acord să pună punct căsniciei lor. Cei doi au mers la notar, acolo unde au semnat actele de divorț, iar de acum fiecare e liber să facă ce vrea, însă nu totul e așa simplu. Cei doi se atacă unul pe celălalt în mediul online și la TV, iar scandalul dintre ei nu pare să se sfârșească aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro