Ce face Culiță Sterp, în timp ce Carmen de la Sălciua pozează goală pușcă, în cadă

+3 click pentru
galerie

Ce face Culiță Sterp, în timp ce Carmen de la Sălciua pozează goală pușcă, în cadă © Instagram.com

Astăzi, Carmen de la Sălciua le-a încins imaginația fanilor săi cu cea mai deocheată ipostază. Cântăreața le-a mărturisit tuturor că urmează să lanseze o nouă melodie, dar nu oricum, ci goală pușcă în cadă!

Cu siguranță Carmen de la Sălciua le-a dat mințile peste cap bărbaților astăzi, atunci când pe contul ei de Instagram a postat o fotografie goală pușcă, în cadă, anunțându-i pe aceștia că urmează să lanseze o nouă melodie. 

Culiță, ai văzut ce sexy este Carmen?

Cu toate acestea, toată lumea s-a întrebat oare ce face Culiță Sterp, în timp ce Carmen de la Sălciua se afișează atât de sexy, în văzul tuturor? Oare nu este gelos?

Eiiiiii, Culiță Sterp își vede liniștit de evenimente și îi anunță pe fanii săi de pe Instagram unde urmează să cânte, pesemne că nu-l deranjează deloc faptul că artista Carmen de la Sălciua este tot mai provocatoare pe zi ce trece. 

Mai sunt sau nu împreună?

După ce spynews.ro v-a dezvăluit, în exclusivitate, că artiștii Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit după numai o lună de la împăcare, se pare că între cei doi nu prea mai sunt semne de relație. Culiță a plecat singur în Dubai, în timp ce Carmen a rămas acasă și chiar dacă aceasta a infirmat despărțirea, gesturile îi cam dau de gol că s-a rupt din nou lanțul de iubire. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro