Ce face Sânziana Buruiană, la câțiva ani de când a dispărut din showbiz. "Regret că n-am fost mai ponderată"

+3 click pentru
galerie

Ce face Sânziana Buruiană, la câțiva ani de când a dispărut din showbiz. "Regret că n-am fost mai ponderată" © Arhiva

Au trecut mai bine de zece ani de când Sânziana Buruiană "rupea" audiențele alături de Andreea Tonciu și Simona Trașcă. Blondina a renunțat la lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de familie și a lăsat în urmă zilele în care se afișa în ipostaze incendiare în fața telespectatorilor. 

Invitată în platoul matinalilor, Sânziana Buruiană a vorbit despre deciziile cruciale care i-au schimbat drumul, dar și despre momentul în care s-a hotărât ca viața ei să arate altfel. Vedeta spune că are regrete în privința provocărilor pe care le-a acceptat de-a lungul timpului și că și-ar fie mai mult ca fiica ei. 

"Mâine sărbătoresc pasional, romantic. Dacă mă întreba cineva la 20 de ani dacă îmi doream o familie spuneam că da, a ieșit conform planului tot. În momentul în care am decis că este nevoie de liniște, am zis să îmi fac o familie, până atunci nu eram pregătită. Fiica mea nu e ca mine, ea e mult mai matură, mai responsabilă, încă de acum. 

Materialele pentru emisiuni m-au ajutat, nici nu ieșeai în evidență altfel atunci. Regret că n-am fost mai ponderată, mai cu nasul pe sus, eram bună cu toată lumea. E bine să nu răzi la toată lumea. Fiica mea ține unele persoane la distanță, cred că o va ajuta acest lucru în viață. Eu n-am fost așa.", a povestit Sânziana Buruiană, la Star Matinal. 

S-a căsătorit în urmă cu șase ani

Cât despre relația cu soțul ei, Nicolae Zuluf, Sânziana Buruiană spune că merge de minune și că în familia lor nu este timp pentru certuri inutile. Blondina își concentrează toată atenția pe fiica lor, Isabela și astfel, spune ea, nu au loc niciodată neînțelegeri. 

"Soțul meu e foarte încăpățănat, încerc să îl ascult, apoi îl fac să facă ca mine. Nu avem timp să ne certăm, suntem ocupați cu cea mică. Când ai un copil și o căsătorie liniștită nu ai timp să te cerți. Ne unește foarte mult cea mică, înainte să existe ea puteam ajunge la o monotonie. Când ai un copil nu ai timp să te plictisești. Nu m-am gândit la al doilea copil, soțul meu și cea mică ar vrea, dar eu mă concentrez acum doar pe fiica mea. E un sentiment unic de care nu vreau să mă despart, nici ea nu renunță, îmi place că o adorm repede și o alint. Nu m-a judecat nimeni, toate mămicile mă felicită. 

Chiar m-am gândit că dacă nu ar fi fost fiica mea nu știu pe ce drum aș fi luat-o. Moartea tatălui meu a fost o tragedie, un șoc, din care încă nu mi-am revenit. Era un om puternic, mergea încă la serviciu.", a mai spus Sânziana Buruiană, la Star Matinal. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro