Ce familie frumoasă are Andrei de la ''Chefi la cuţite''. Imagini nemaivăzute din ziua nunţii fostului concurent al lui Dumitrescu

+5 click pentru
galerie

Ce familie frumoasă are Andrei de la ''Chefi la cuţite''. Imagini nemaivăzute din ziua nunţii fostului concurent al lui Dumitrescu © Facebook

Andrei este unul dintre foştii concurenţi ai sezonului 7 de la ''Chefi la cuţite''. Tânărul a păşit timid în competiţie, însă delicatesele pe care le-a preperat l-au făcut să intre imediat în atenţia lui chef Florin Dumitrescu, care l-a luat în echipa sa.

Discret şi cuminte, gata să îşi ajute mereu echipa, Andrei a fost unul dintre cei mai apreciaţi foşti concurenţi. Andrei are visuri măreţe şi vrea să ajungă cât mai sus, însă ştie că acest lucru nu este posibil fără sprijinul familiei sale. O familie extrem de frumoasă, de altfel. Andrei are o soţie care îl iubeşte enorm şi un copil superb, ei fiind cea mai mare bogăţie pentru el.

Şi pentru că ştim cât de mult vă place să aflaţi lucruri personale despre foştii concurenţi, astăzi vă prezentăm imagini nemaivăzute de la nunta lui Andrei. Fostul elev al lui chef Florin Dumitrescu şi soţia sa, Laura, s-au căsătorit în urmă cu patru ani. Cei doi au avut parte de o nuntă exact pe sufletul lor. Ulterior, Andrei şi Laura au devenit şi părinţii unei fetiţe superbe, care le-a adus cea mai mare fericire şi satisfacţie în viaţă.

Reacţia lui Andrei, după ce Alexandru Comerzan a câştigat ''Chefi la cuţite''

Chiar dacă nu a fost el cel care a câştigat sezonul 7 de la ''Chefi la cuţite'', Andrei s-a bucurat foarte mult pentru colegul lui, Alexandru, pe care l-a felicitat într-un mesaj emoţionant pe Facebook.

''Moldovenii's la putere! Mult succes în continuare, Alex! Fost rival, nou prieten'', a scris Andrei pe Faceboook, alături de o fotografie cu Alexandru Comerzan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro