Alexandru Comerzan, câștigătorul „Chefi la cuțite”, decizie după emisiune: „Vreau să plec”

Alexandru Comerzan, câștigătorul „Chefi la cuțite”, decizie după emisiune: „Vreau să plec” © Arhivă

A reușit să își vadă unul dintre marile sale vise împlinite, iar acum se pregătește să mai taie unul de pe listă. Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 din „Chefi la cuțite” și știe deja ce vrea să facă, cu banii din marele premiu.

Chiar după ce s-a terminat emisiunea, Alexandru Comerzan a spus că știe foarte bine ce vrea să facă, cu o parte din cei 30.000 de euro câștigați la „Chefi la cuțite”. Vrea să meargă în Japonia, într-o călătărie gastronomică inedită.

„Vreau să plec la sfârșitul anul 2020 și sunt nerăbdător să experimentez tot ce are această țară de oferit. Sper să am timp și să mă țin de planul meu”, a povestit Alexandru Comerzan, potrivit a1.ro.

Nu ar fi prima oară când face o astfel de incursiune pe meleaguri strîine. La finele lui 2018, Comerzan a făcut un tur gastronomic în Thailanda și Indonezia, unde s-a bucurat de toate delicatesele locale. Pe listă este Japonia, mai exact Tokyo, acolo unde există primul restaurant de sushi cu trei stele Michelin.

„Îmi doresc să ajung să mănânc la Jiro Ono, un chef de 94 de ani care împreună cu feciorii săi are un local de doar zece locuri unde servesc sushi. După ce o să mănânc un dish acolo cred că nu o să mai îmi doresc să mănânc nimic! De asemenea, mă atrage și cultura lor. Sunt organizați, perfecționiști, iar eu mă regăsesc în aceste lucruri”, a mai spus Comerzan.

Alexandru Comerzan a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro