Ce fericiţi sunt Ana şi Mădălin de la MPFM! Cei doi au decis să formeze un cuplu după ieşirea din competiţie

+3 click pentru
galerie

Ce fericiţi sunt Ana şi Mădălin de la MPFM! Cei doi au decis să formeze un cuplu după ieşirea din competiţie © Instagram

Sunt frumoşi, tineri şi se iubesc la nebunie. Cam aşa pot fi descrise lucrurile în ceea ce îi priveşte pe Ana şi pe Mădălin de la Mireasă pentru fiul meu.

Cei doi au decis să înceapă o poveste de dragoste în afara competiţiei, la ceva timp după terminarea emisiunii. Chiar dacă în timpul competiţiei nu au avut nicio legătură, Ana şi Mădălin s-au cunoscut mai bine afară, unde au decis să-şi dea o şansă.

Ana a fost una dintre cele mai tinere concurente de la MPFM. Ajunsă în casă, concurenta a pus ochii pe Petru, un bărbat cu mai multă experienţă de viaţă şi mai mare cu mai mulţi ani decât ea. Cei doi s-au îndrăgostit, însă relaţia nu a mers pentru că foarte multe persoane s-au opus poveştii lor de dragoste.

De cealaltă parte, Mădălin a cunoscut-o în competiţie pe Ana-Maria, o tânără pe care a plăcut-o, însă de care s-a despărţit ulterior. Singuri şi disponibili, Mădălin şi Ana au început să socializeze, să se cunoască mai bine, iar până la primii fluturi în stomac nu a mai fost decât un pas.

Cei doi au împărtăşit vestea că sunt împreună cu toţi prietenii virtuali vara trecută, atunci când au postat şi primele imagini cu ei în calitate de iubiţi. În plus, Ana şi Mădălin se pregătesc de nuntă, pentru că în septembrie, anul trecut, fostul concurent şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Emoţiile au fost uriaşe, iar Ana de la MPFM a a avut un mesaj emoţionant, pe reţelele sociale, la puţin timp după cererea în căsătorie.

''Aș putea scrie rânduri și rânduri despre cum ne-am cunoscut, despre ce fel de om ești și cum reușești de fiecare dată să mă faci să mă simt iubită! Îți zic doar atât: Lângă tine mă simt cea mai fericită, respectată și iubită femeie din lumea asta! Nu vreau să citești romane, ci doar două cuvinte simple pe care știu că nu ți le spun prea des, dar pe care le simt mai puternic cu fiecare zi petrecută langă tine! TE IUBESC! ❤️❤️❤️💍💍💍 ", a scris Ana de la MPFM pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro