Cuplu bombă la ''Mireasă pentru fiul meu''. Doi foști concurenți sunt îndrăgostiți lulea și au decis să-și dea o șansă

+5 click pentru
galerie

Cuplu bombă la ''Mireasă pentru fiul meu''. Doi foști concurenți sunt îndrăgostiți lulea și au decis să-și dea o șansă © Facebook

Surprize mari pentru fanii ''Mireasă pentru fiul meu''. Doi foști concurenți s-au îndrăgostit lulea și au decis să-și acorde o șansă. Cei doi tineri sunt mai fericiți ca niciodată, iar dragostea se citește pe chipul lor.

Ana și Mădălin, pentru că despre ei este vorba, au început o relație și sunt extrem de bucuroși că s-au găsit unul pe altul. Chiar dacă au fost colegi de emisiune, până acum aceștia nu s-au gândit o clipă că între ei ar putea fi vorba și de altceva mai mult decât o frumoasă poveste de prietenie.

Ana și Mădălin de la MPFM au făcut relația publică

Ana și Mădălin de la MPFM au început povestea de dragoste cu dreptul, însă, la început, au decis să țină totul secret pentru a fi siguri că lucrurile merg așa cum trebuie între ei. Ulterior, după ce și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, cei doi nu s-au mai sfiit și au împărtășit marea veste cu prietenii și fanii emisiunii ''Mireasă pentru fiul meu''.

Mădălin a postat și primele imagini pe rețelele sociale alături de noua lui iubită, totul spre bucuria fanilor, cărora nu le vine să creadă că cei doi formează un cuplu de câteva luni. ''Protejeaz-o, iar ea te va iubi, La mulți ani, suflet frumos'', sunt câteva dintre citatele postate de Mădălin la fotografiile realizate alături de iubita lui.

Ana, îndrăgostită de Petru de la MPFM

Se pare că odată cu relația pe care o are cu Mădălin lucrurile s-au liniștit și în cazul Anei, care a trecut prin momente grele. Ana a încercat să se bucure de iubire în timpul competiției alături de Petru, însă diferența de vârstă dintre ei și-a spus cuvântul. Chiar dacă cei doi au încercat și au vrut să fie bine, în cele din urmă lucrurile s-au răcit, iar fiecare a decis să o ia pe drumul său. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro