Ce gest a făcut Cătălina Ponor ca să-și uite fostul iubit! „Încep procedura de eliminare a trecutului”

+4 click pentru
galerie

Ce gest a făcut Cătălina Ponor ca să-și uite fostul iubit! „Încep procedura de eliminare a trecutului” © instagram

Cătălina Ponor este una dintre cele mai bune gimanste din România. Cu toate că nu mai participă la competiții, bruneta nu lipsește din atenția presei. De curând, a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta!

Nimeni nu se aștepta ca relația dintre fosta sportivă și Tommy Ramos, iubitul Cătălinei, să se sfârșească atât de repede. Cei doi trăiau o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 5 ani, ba chiar urmau să treacă la pasul următor. Despărțirea dintre ei a fost un șoc pentru toată lumea, mai ales pentru cei care o sușin și o apreciează pe Cătălina.

Ei bine, deși a declarat că este bine și că nu suferă după fostul iubit, lucrurile nu stau chiar așa. Fosta gimnastă a ales să țină pentru ea toată durerea pe care o simte în momentul de față, recurgând la un gest de-a dreptul șocant.

Este mereu activă pe contul de Instagram, acolo unde-și ține fanii la curent cu activitatea ei, dar și cu diferite poze din viața de zi cu zi. Recent, a postat o fotografie pe care a scris:  „Încep procedura de eliminare a trecutului”.

Bruneta și-a scos tatuajul care îi era dedicat fostului iubit: „I love him”. Puțini sunt ce care știu că și Tommy are aceleași tatuaj pentru frumoasa Cătălina: „I love her”

Cătălina Ponor și-a desfășurat cariera între anii 2003 și 2017, fiind deținătoarea a numeroase titluri naționale și internaționale. De asemenea, a fost medaliată cu aur la Olimpiada de la Atena din 2004. Ultima medalie obținută de fosta gimnastă este cea din cadrul europenelor de la Cluj, din anul 2017, aur la bârnă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro