Ce i-a transmis Mircea Nebunu lui Abi Talent, în scandalul cu Alex Velea. "Nu mai e respect în România, nu mai e nimic"

Ce i-a transmis Mircea Nebunu lui Abi Talent, în scandalul cu Alex Velea. "Nu mai e respect în România, nu mai e nimic" © Facebook

Mircea Nebunu i-a transmis public un mesaj lui Abi Talent, după scandalul lui Alex Velea. Temutul interlop nu l-a menajat deloc pe tânărul artist de pe YouTube și a fost destul de tranșant.

Așadar, Mircea Nebunu a trecut la atac pe Facebook, acolo unde a scris un mesaj elaborat, în care i-a atras atenția lui Abi Talent că este lipsit de respect. Și spune acest lucru referindu-se la faptul că Abi Talent i-a jignit pe familia lui Alex Velea, pe care Mircea Nebunu o admiră și are tot respectul. 

"Băi, cu ziarele astea… Fie vorba între noi, prietenește, cum vreți voi, n-am ce să vă zic, sunteți a treia putere în stat… Mă, frate, cu Abi ăla, când s-a luat un băiat de el, l-a tras de ureche, ați spus că cine l-a tras de ureche e nepotul lui Mircea Nebunu’… Bun, nu e nimic de zis… Dar acum, el, că vorbește urât de oamenii ăștia, de cuplul ăsta frumos, de Alex Velea și de fata aia, de Antonia, e frumos ce face Abi?…

Sunt oameni pe care nu trebuie să-i ducem în discuții, reprezintă România… E frumos să se vorbească de copiii lor? Televiziunile, ziarele, care ați dat de copilul ăsta, Abi, e bine ce face copilul ăsta acuma? Toată lumea trebuie să vorbească obraznic?

Între noi, între ”bagabonzi”, ne mai înjurăm pe Facebook, mai puneți voi pe Youtube să câștigați bani, dar asta cu Alex Velea, cu copiii, cu astea, e urât. Foarte urât! Nu mai e respect în România, nu mai e nimic.", într-un video live, pe rețeaua de socializare. 

Interlopul lămurește și un episod, care a apărut zilele trecute în presă, respectiv o filmare făcută publică de Alex Velea, în care Abi Talent ar fi fost urecheat chiar de nepotul lui Mircea Nebunu

"Asta vreau să spun… ziarele au dat că nepotul meu l-a urecheat pe Abi, Doamne Ferește, n-am nimic nici cu băiatul ăla… Dar am văzut ieri un live, întâmplător, ce urât vorbea de oamenii ăia… Eu nu pot să le pronunț numele că mi-e rușine, îi respect prea mult, îi apreciez, sunt doi oameni prea frumoși, prea deosebiți… În afară că sunt muzicienii României, sunt și oameni deosebiți.

Și acum, dacă l-a urecheat și au scris ziarele că Abi a mers pe la poliție și a depus reclamație, și acum poliția să se sesizeze, să șteargă alea, ce-a vorbit de Alex Velea și de Antonia, că nu e frumos", a spus Mircea Nebunu, pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro